Modelsica će odlepiti: Muž Dragane Mitar uselio švalerku u stan!

Autor: Pink.rs

Zadruga

10.03.2019

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najkomentarisanijih tema u Beloj kući svakako je ljubavni život Dragane Mitar koja je u više navrata javno, pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2'', govorila o svojim ljubavnicima, ali i iznosila najintimnije detalje svog bračnog života.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar...

Dragana je rano jutros komentarisala sa Mikijem Đuričićem kako joj u braku sa Sinišom Dragutinovićem nije bilo idealno, te da ga je zato varala, a Modelsica ni ne sluti šta se dešava napolju dok je ona u rijalitiju. Kako smo saznali, Draganin suprug Siniša trenutno živi sa drugom ženom. Naime, u njihov stan na Voždovcu uselila se Dragutinovićeva nova partnerka koja trenutno brine i o Draganinom i Sinišinom četvorogodišnjem sinu Jovanu.

- Siniša nije mogao više da izdrži bez žene, bilo mu je teško, on i Dragana bukvalno ne žive zajedno mesecima, otkad je ona ušla u rijaliti. On sada ima novu devojku koja se nedavno uselila kod njega u stan u kojem je živeo sa Draganom. Ta devojka sada čak čuva i njihovog sina, često ga izvodi u šetnju, brine kao majka o njemu, a i Siniša je procvetao - započinje priču dobro obavešteni izvor i dodaje da je u pitanju mlađa, izuzetno atraktivna devojka kojoj je Dragutinović čak platio i estetske operacije. 

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Siniša i Dragana...

- Siniša se zaljubio kao nikad do sada. Niko ga ne prepoznaje, mnogo se promenio. Kupuje joj sve što ona poželi, a čak je toj devojci platio i estetske operacije koje je želela. Uložio je hiljade i hiljade evra u njen izgled, ali ne žali, lepo mu je sa tom devojkom, a šta će biti kad Dragana bude izašla iz ''Zadruge'', to niko ne zna - rekao je naš izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana...

Inače, Dragana je više puta isticala da je finansijski zavisna od supruga, budući da je nezaposlena, a šta će se desiti sa njihovim brakom kada ona napusti ''Zadrugu 2'', možemo samo da nagađamo. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivan

10.03.2019 09:35

Neće da čeka nevernu ženu, koja mu se, možda i neće vratiti.

Odgovori 20 0
Nenad

10.03.2019 12:14

Dragana tužila muža za razvod braka pa otišla u Zadrugu na 9 meseci. U Zadruzi ga svaki dan sramoti izjavama o navodnom zlostavljanju i njenom promiskuitetnom životu. Čoveku prekipelo i našao drugu ženu.