Miljana priznala šta je prethodilo kobnoj večeri: ONE su krive!

Autor:

Zadruga

07.03.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić vraćena je u Belu kuću nakon što je prekratila zatvorsku kaznu uništavanjem ćelije. Čim su je pustili otišla je kod majke, kojoj je zamerila što je nije posetila ni na tren.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

Međutim, kada joj je Marija prepričala šta je propustila Miljana je rešila da otvori dušu i otkrije svoju stranu incidenta, kao i razlog zašto je šoljom skoro pa unakazila svoje cimere Davida i Lazara.

Anin dečko zaradio je manju ogrebotinu, dok je Jeremić, pak, morao na ušivanje.

- Sanja me ogrebala po licu, skinula mi naočare od 1.200 evra, razbila ih. Ja sam iz revolta uzela šolju. Uhvatila me za lice, na sto se popela, krenula da me šutne, nije me šutnula. Ana Korać je preskakala preko kreveta da me udari, ja sam rekla da sam u revoltu uzela šolju, nisam ni videla šta je. David me uhvatio za zglob, ja sam htela samo slike Sanjine i Anine da pocepam. Matora je potrčala iz ostave, krenula tebe da udari - ispričala je ona majci Mariji u jednom dahu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Boki

07.03.2019 17:12

Miljana je kriva. Nema opravdanja za povredjivanje zadrugara.

Odgovori 43 1
Jeca

07.03.2019 17:18

Za povredjivanje drugih osoba nema opravdanja.

Odgovori 43 1
Milica

08.03.2019 11:33

Ludaci ne odgovaraju za svoje postupke.

Odgovori 23 0
Đurđe

08.03.2019 13:04

@Milica - Ludaci ne odgovaraju za svoje postupke, ali su zato u ludnici vezani ludackim košuljama. I onemogućeni da sebi ili drugima nanesu telesne povrede.

Odgovori 13 0