Teodora Džehverović pokušala da se ubije!

Autor:

Zadruga

04.03.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga" i pevačica Teodora Džehverović (21) nedavno je pokušala da se ubije punom šakom lekova! Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Teodora je upala u delirijum nakon što je doživela nekoliko psihičkih lomova. Pre nekoliko večeri Teodora je bila sama u stanu kada je popila punu šaku lekova za smirenje i tako htela da presudi sebi.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Teodora Džehverović

- U besvesnom stanju našla ju je menadžerka Sandra, koja je istog trenutka stavila u kola i odvezla u Urgentni, gde su je jedva vratili u život. Doktori su rekli da je kojim slučajem dovezena malo kasnije, veliko je pitanje da li bi joj bilo spasa - kaže naš odlično obavešten izvor i objašnjava kakve probleme Teodora ima:

Teodora: Ružne stvari ostavljam iza sebe i niko nije kriv za zbrku koja mi se desila

 

- U rijalitiju je provela deset meseci i zauzela treće mesto. Dok je tamo boravila, sve vreme se trudila da ubedi narod da nije bila u vezi sa Ćazimom Osmanijem. Prevarila je dečka sa Anđelom, a kada se i ta veza okončala, Teodora je upala u tešku depresiju. Ona je postala usamljena i okrenula se samo nastupima. Sve to je uticalo na njenu psihu, pa je u jednom trenutku bukvalno pukla.

Kako dalje saznajemo, Teodorina menadžerka Sandra joj je pomogla da nađe dobrog psihijatra i pokuša da započne život ispočetka.

- Po savetu lekara Teodora je otkazala stan na Dorćolu koji je iznajmila i preselila se kod roditelja na Novi Beograd. Lekar joj je rekao da je došla u pravom trenutku, jer je očigledno da je pala u teško psihičko stanje. Ona sada dva puta nedeljno ide na seanse - tvrdi izvor i otkriva da mora da prođe vreme za njen oporavak s obzirom na to da se oko nje i dalje dešavaju stresne situacije.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Teodora Džehverović

- Nedavno je privedena u Egiptu dok je snimala spot, a pre nekoliko dana greškom produkcijske kuće njene pesme sa novog albuma "Borbena" puštene su pre nego što je bilo planirano. Teodora se baš iznervirala zbog ovih događaja, pa joj je lekar savetovao da, ako misli da se izleči potpuno, mora da se distancira od situacija u koje upada. Generalno, ona je i ranije patila od depresije, ali nikada nije imala suicidne ideje kao što je to slučaj sada - zaključuje naš sagovornik.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo Teodoru, koja nam je potvrdila da je zatražila stručnu pomoć.

- Ne volim da komentarišem situaciju koja me je zadesila jer ja sam dobro i trenutno sam preokupirana novim albumom koji izlazi i promocijom istog. Ružne stvari ostavljam iza sebe, a ono što mogu da kažem je da niko nije kriv za zbrku koja mi se desila. Mnogo toga se nakupilo, pa je pomoć stručnog lica bila neophodna - rekla je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mara

04.03.2019 12:49

Teodora uzela stan da bi bila sa dečkom. Dečko otišao a stan nije otkazala. Tesko je živeti sam u stanu.

Odgovori 12 3
Ruska

04.03.2019 23:54

Mnogo mi je zao . Ima toga puno vise , nego sto zelimo da vidimo !

Odgovori 10 0
Ljubica

05.03.2019 15:02

Ubio ih rijaliti