Otkriveno: Zerina je već 2 puta operisala tumor na crevima!

Autor:

Zadruga

03.03.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo šokirala je javnost kada je prvo makazama skratila kosu, a zatim obrijala glavu!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo

Njena majka Sanela rekla je za Kurir da se potresla kad je videla ćerku u tom izdanju jer je mislila da je to njen kraj i da je psihički kolabirala, a potom je otkrila da je ona dva puta operisala tumor na crevima.

Atraktivna Sarajka već danima se oseća vrlo loše, kako zbog provokacija zadrugara tako i zbog raskida s Vladimirom Todorovićem. Ako se uzme u obzir da je Zerina nedavno opipala kvržice na dojkama, nakon čega je otišla na lekarski pregled i uradila tumor markere, ne čudi što se odlučila na ovako radikalan potez.

S obzirom na to da je zadrugarka u agoniji dok iščekuje rezultate, a kako je u detinjstvu dva puta imala susret sa opakom bolešću, postala je veoma osetljiva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

Kap koja je prelila čašu bilo je to što je u poslednje vreme počela drastično da joj opada kosa, pa je rešila da stvar uzme u svoje ruke! Zerina je uzela makaze i otrčala u kupatilo, gde je počela da seče kosu i baca je po podu. Nakon toga, kako bi skinula ostatak pramenova, ona je uzela brijač i obrijala glavu.

Zadrugari su se šokirali kad su je ugledali ovakvu, najpre misleći da je "skrenula". Međutim, Hećova im je sasvim svesno i otvoreno rekla zašto je to uradila.

- Zato što čekam svoje rezultate. Znaš kako je... Ovo nije patetika, ovo je hrabrost. Nisam više mogla da gledam kako mi opada kosa - kazala je Zerina, a Mina joj je rekla da je prelepa.

Beogradski mediji su stupili u kontakt i sa Zerininom majkom Sanelom, koja je preplakala celu noć i jutro.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

- Mene su probudili i rekli mi šta moja ćerka radi. Ja sam vrištala i plakala, ali nisam mogla da gledam to. Ne mogu ni sada da gledam kako se ošišala. Teško mi to pada. To je grozno. Plašila sam se njenog buđenja, kako će reagovati kad ugleda sebe ćelavu. Mislila sam da to radi u nervnom rastrojstvu, da je psihički kolabirala. Ali malo mi je lakše kad sam videla da je trezvena i svesna i da je to uradila da bi se suočila sa strahom. Zerina je ujutru ustala, umila se, oprala zube i normalno komunicira sa cimerima. To je uradila jer je u agoniji dok iščekuje rezultate, ne znate kako je njoj jer je već dva puta prošla kroz to - priča Sanela kroz suze i dodaje da je njena ćerka već dva puta imala borbu sa opakom bolešću.

- Ona je u 14. i 18. godini operisala tumor na crevima. Zerina se od detinjstva bori sa tim a lekari najpre nisu mogli da otkriju šta joj je. Onda su na osnovu druge dijagnoze, kad je kao tinejdžerka išla na rutinsku operaciju, otkrili da ima tumor na crevima. Operacija koja je trebalo da traje sat vremena trajala je četiri i po sata, borili su se za njen život. Na kraju smo saznali da se rodila s tim. Posle toga, u 18. godini je opet imala tumor, i opet smo sve morale da prolazimo. Više od pola života je provela u bolnicama i na ispitivanjima. Ali ja sam tada bila uz nju, nisam joj dala da padne. Vodila sam je u šetnje, spremala je za borbu. Sada nisam tu da joj pomognem, ali molim produkciju da je puste da izađe. Ovo što je uradila je njen odbrambeni mehanizam jer je svesna da tumor markeri možda nisu dobri - priča Sanela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

04.03.2019 10:57

Neka ide da se leči. A ne da se sekiramo zbog njenog histerisanja.