(VIDEO) Stanija grcala u suzama! Brata joj ukrali, a majka poludela: Iznete tajne o zadrugarkinoj porodici!

Autor:

Zadruga

28.02.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su danas posebno raspoloženi, što je uticalo na to da se neki otvore i progovore o temama o kojima pre nisu. Razgovor između Stanije Dobrojević i Maja Marinković, koje su razgovarale o izlascima, spontano je došao do odnosa koji Maja ima sa majkom koja ju je ostavila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija i Maja

Marinkovićeva je otkrila Staniji da je ona na svet došla iz majčine četvrte trudnoće. Spomenula je da su joj ukrali prvog sina na porođaju, a nakon njega je imala dva pobačaja. 

- Ona je mene rodila u 21. godini. Moj tata je njen prvi dečko. Hteli su da se uzmu. Bili su zaljubljeni. Ona je pre mene imala vec troje dece, tj. izgubila ih je. Prvog sina su joj ukrali, '93 godine, kad je bila inflacija. Rekli su joj da je živeo dva, tri dana. Oni su ga uzeli, nikada ga nisu pokazali. Doživela je nervni slom. Tačno se videlo da je drugačije od tada. Posle njega je imala dva spontana. Posle sam došla ja na svet. Njena majka nije volela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi. Bile smo jedno vreme dobre, jedno pet meseci. Posle smo počele da se svađamo... - rekla je Maja, dok je Stanija slušala šokirano.

Maja je kasnije otkrila da je sasvim ravnodušna prema njoj jer smatra da je bolesna i da razume zašto se tako ponaša. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja priča svoju tužnu priču...

- Tri dana pre nego što je trebalo da uđem ovde, njen dečko me zvao i rekao da bi trebalo da se vidimo svo troje. Radi reda su me pitali da li mi nešto treba. Nisam htela u početku. Tata mi je rekao da idem, ali ja nisam išla... - pričala je Marinkovićeva.

U jednom trenutku Maja je priznala da uprkos nedostatku pažnje i majčinske ljubavi nije ''skrenula'' i počela da se bavi stvarima zbog kojih njen otac ne bi bio ponosan. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija nije mogla da zadrži suze...

- Baba mi je umrla. Ostala sam sama u kući. On nije bio često tu, jer je radio. Mogla sam haose da pravim, da zatrudnim, da počnem da se drogiram - pričala je ona, a onda je Stanija zaplakala i počela da priča o svom ocu.

- Ne mogu da verujem. Zamisli koliko je meni otac nedostajao. On je umro, ali tebi je mama živa. Zamišljam da sam odrasla tako bez majke, koja je živa, a nije pored mene - govorila je Stanija u suzama. 

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading