Lunina baba govorila o Kijinom međunožju, pevačica poludela!

Autor:

Zadruga

27.02.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat porodice Đogani sa Kijom Kockar ne jenjava, a sada se u celu priču uključila i Anabelina majka, a Lunina baba Jadranka Polutak.

Foto: printscreen/TvPink
Rat se nastavlja... Luna i Kija

Jadranka je komentarisala moral Kristine Kije Kockar, a ono što je mnoge iznenadilo je što je Anabelina majka spomenula i pevačicino međunožje:

- Ne izigravaj devicu Mariju kad ti raspon između tvojih nogu govori drugačije. Deo komentara "Džokera" je najadekvatniji opis K.K.K. i najžešći komentar koji sam do sada pročitala. Kapa dole! - napisala je Jadranka na društvenoj mreži instagram.

Foto: instagram.com/baka.jadranka
Opasna baka Jadranka...
Foto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Besna... Kija Kockar

Kada je ovo čula Kija, bila je šokirana pa je poručila Jadranki Polutak:

- Sad ste me zatekli sa ovim ja moram da vam kažem da je za mene rijaliti završen. Ako je to istina da se gospođa u njenim godinama bavi mojim životom i ostavlja ovakve komentare umesto da se bavi svojim potomcima, treba da je sramota! Imam i da joj poručim samo jedno - mene moja baka gleda dva puta sedmično u crvenoj stolici gde ocenjujem talente na najgledanijoj televiziji, a na kojoj stolici ona Lunu gleda? - rekla je Kockareva za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Acko

27.02.2019 12:30

Svako treba da gleda sebe i svoje koliko su moralni, pa da priča o drugima. Videli smo nemoral Anabele Zle. Sada gledamo nemoral svalerke Lunjare Djon.

Odgovori 66 7
Đurđe

27.02.2019 14:25

@Acko - Lunino medjunožje je ubedljivo najveće u Zadruzi. U prvoj Zadruzi se videlo iako je preko medjunožja imala gaćice i trenerku. Nabubrelo i veliko medjunožje se tačno ocrtavalo.

Odgovori 42 6
Dado

27.02.2019 15:22

@Acko - Deca najviše nauče od svojih baka. Tako i Lunjara naučila sve o seksu od svoje bake.

Odgovori 38 5
Mimi

27.02.2019 13:32

Kija je zakucala sa ovim komentarom, eno je Razija na aparatima ???

Odgovori 62 7