Aleksandra: Otkriću s kojim pevačem je David bio!

Autor:

Zadruga

26.02.2019

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovana učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Subotić i dalje se ne miri sa činjenicom da je njen dečko David Dragojević pred kamerama započeo vezu sa cimerkom Anom Korać odmah po njenom izlasku.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Aleksandra Subotić i David Draojević

Ona odbija da veruje u to da je David jasno ostavlja, te je sve stoički do sada podnosila, uz podršku Davidove majke Biljane Dragojević. Ipak, izvor blizak Aleksandri za Rijaliti otkriva da je Subotićka pobesnela kad joj je Biljana nedavno rekla da treba da odustane od njenog sina, pa je zapretila da će obelodaniti sa kojim pevačem sa estrade je Dragojević imao aferu ako se ne dozove pameti i ne ostavi Anu.

Aleksandra je rekla Biljani: "Imam prepiske kao dokaz sa kim je David bio. Sve ću da javno da objavim"

- Aleksandra se nije odvajala od Davidove majke Biljane danima otkad je videla da ju je prevario sa Anom Korać. Bila je u teškom stanju, a zbog depresije u koju je pala morala je da uzima lekove. Kad god bi izašla iz kuće, Aleksandra je glumila da je sve u redu, pa je objašnjavala da je ubeđena da će joj se David vratiti čim izađe napolje i da je veza sa Koraćkom samo farsa zarad rijalitija. Biljana ju je sve vreme tešila, ali je, poznavajući svog sina, shvatila da je ipak bolje da prema Subotićki bude iskrena i da joj kaže istinu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljana Dragojević

- Objasnila je Aleksandri da iz aviona vidi da je njenom sinu lepo pored Ane Korać i da bi joj najpametnije bilo da se povuče i vidi u kom smeru će situacija da ide. Aleksandra je tada burno odreagovala, pa je ušla u raspravu sa Biljanom i u naletu besa pozvala taksi i otišla iz Davidove porodične kuće. Shvatila je da više nije poželjna u Veterniku, pa je rešila da uzme stvar u svoje ruke - započinje priču naš sagovornik.

Kako dalje saznajemo, Aleksandra je smislila plan kako da Davidu vrati za sve što joj je priredio, pa je rešila da progovori i otkrije sa kojim pevačem je Dragojević bio u vezi.

- Aleksandra je posle neprijatnog razgovora sa Biljanom besna otišla iz njenog doma, pa joj je poslala poruku. Napisala je: "Ako mi ne budeš vratila Davida, sve ću da ispričam! Ako će da bude sa kurvom Anom, ja ću da otkrijem sa kim je bio u vezi, a ti odlično znaš na kog pevača mislim. Imam sve poruke i prepiske, pa ću javno da objavim ako se ne bude opametio". Dragojevićka je tada shvatila da se Aleksandra ne šali, pa je pokušala da je smiri rečima da je prenaglila i da razume ako je zbog svega uznemirena. Biljana je od tog trenutka pod velikim stresom jer se plaši da Aleksandra ne otkrije aferu njenog sina. Danima je na lekovima za smirenje, ali joj to nije dovoljno pomoglo, pa joj je pozlilo, nakon čega se obratila lekarima - priča naš izvor i dodaje da je i Davidov očuh Predrag Opačić Mungos besan zbog Subotićke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

- Davidov očuh Predrag je pobesneo kad mu je Biljana prenela da Aleksandra preti Davidu. Video je koliko se Biljana potresla, pa je krenuo da je smiruje. Govorio je da Subotićka sigurno blefira i da nema potrebe da se nje bilo ko plaši, pa je Biljana nekako uspela da se smiri, međutim, još uvek je pod velikom tenzijom - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

26.02.2019 12:17

Aleksandra je do sada sve lagala u Zadruzi i posle izbacivanja. Nije joj teško da slaže da je David bio sa 10 pevača, 10 fudbalera, 10 frizera, 10 manekena i 10 baletana.

Odgovori 21 1
Ala

26.02.2019 13:10

Da li će neko otkriti sa kojim Arapima i Turcima je ona bila?

Odgovori 19 2
psihijatar

26.02.2019 18:00

Otkrij, jedva čekamo hahahhaha samo ćeš mu podići ''cenu'' :)