Gagi Đogani: Marko je glupi slepac, Luna će ga ostaviti!

Autor:

Zadruga

26.02.2019

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga" Lune Đogani Gagi Đogani prati svaki korak svoje ćerke u rijalitiju, a otkad je uplovila u vezu sa cimerom Markom Miljkovićem, denser nije krio negodovanje jer smatra da on nije dobar muškarac za njegovu naslednicu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

Naime, kako naš dobro upućen izvor za Rijaliti otkriva, Đogani je ubeđen da Luna samo glumi da joj je odlično u vezi sa Marko, te i da je samo pitanje vremena kada će ga ostaviti jer je glup i površan.

- Marko i Luna se pred kamerama idealno slažu, ali su prebrzo ušli u celu priču. Pre nego što se Đoganijeva smuvala sa Markom, u Imaginarijumu je pijana dozivala bivšeg dečka Slobodana Radanovića, pa se činilo kao da nije spremna za novu ljubav. Iako se spekulisalo da joj se Marko sviđa, Luna je to uporno demantovala, ali je brzo pogazila uverenja i ušla u vezu sa Markom.

Gagi je drugaru rekao da Marko nije tip za ozbiljne veze i da ne ide uz finu devojku kao što je Luna

- Njen otac Gagi Đogani prijateljima non-stop priča da Luna vrlo dobro zna šta radi i da njena veza sa Marko neće da potraje. Rekao je drugu: "Moja ćerka nije glupa. Marko je slepac koji nikad ne priznaje svoje greške, nema on šta da traži pored nje. On je mnogo stariji od nje, a ponaša se kao glupi klinac. Neće Luna da trpi, ja to kod nje odmah mogu da primetim. To se sada ne vidi, ali će ona vrlo brzo da ga šutne, Ne brinem se ja" - otkriva naš sagovornik.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Marko Miljković
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković i Luna Đogani

Kako dalje saznajemo, Gagija najviše nervira način na kojim Miljković tretira ženski rod. Poludeo je kad je čuo da Marko pred Lunom priča koje je sve devojke odveo u krevet, spavao sa njima i sutradan im se nije javio. Rekao je: "Šta da očekuješ od čoveka koji ima 30 i kusur godina i koji nabraja koliko je klinki izje*ao. Šta će da bude sutra kad prođe zaljubljenost u Lunu? Treba da ide okolo i da priča kako ju je iskoristio u rijalitiju zbog popularnosti i seksa. Meni to skroz liči na njega i ne bi me iznenadilo da se tako nešto desi. Ja ne znam šta bih uradio i rekao da čujem da i moje dete tako ponižava. On samo voli da pravi smicalice, da se provodi i da pije. Nije on tip za dugu vezu sa nekom normalnom i finom devojkom" - priča naš sagovornik i dodaje da je Gagiju drago što je njegova naslednica sazrela.

- Gagiju je drago što Luna više ne dozvoljava da je muškarci vodaju kako hoće. Iz veze sa Slobom i iz bola koji je pretrpela zbog raskida, mnogo je naučila, pa zna da sad sebi neće da dozvoli da joj se desi ista stvar. Primetio je da racionalno razmišlja i da bi sebe stavila na prvo mesto ako bi raskinula sa Markom, pa sad mnogo manje brine - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Gagijem kako bismo ga pitali za komentar, ali on nije odgovarao na naše pozive sve do zaključenja broja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lidija

26.02.2019 07:34

Ona fina devojka?ovaj covek stvarno nije realan.Biti roditelj ne znaci lagati sebe i ne videti ogromne mane svog deteta.

Odgovori 25 4
Mia

26.02.2019 10:02

Pocinjem da zalim ovog oca jedne nemoralne i nevaspitane devojke.Nije svestan sta prica,ali ce ga njeni postupci brzo demantovati.

Odgovori 19 3
Ana

26.02.2019 17:08

Čim pročitam da se spominje "sagovornik" ili "dobro obavešten izvor" odmah znam da celi tekst se može okačiti mačku o rep!