Aleksandra se vraća u Veternik!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.02.2019

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Zadruge 2" Aleksandra Subotić koja je rijaliti napustila zbog svog agresivnog ponašanja, nastavlja da šokira javnost svojim ponašanjem. Naime, ona se juče iselila iz kuće svog bivšeg dečka Davida Dragojevića i vratila u Kaluđericu sa svojom petogodišnjom ćerkom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

Ona je više od mesec dana, nakon što ju je David ostavio i započeo novu romansu pred kamerama rijalitija sa Anom Korać, provela kod njegove majke Biljane Dragojević u Veterniku, te je odbijala da prihvati da je njihova veza gotova.

Subotićeva se juče iselila iz Biljanine kuće, uz dramu i histeriju, ali već danas planira da se vrati u Davidovo rodno mesto.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Aleksandra Subotić i David Draojević

- Aleksandra je našla stan u Veterniku, živeće tamo privatno u elitnom delu naselja gde stan ima i Nataša Bekvalac. Danas stiže tamo! Davidovu kuću je napustila jer je njen ujak tako zahtevao, koji je takođe zahtevao i da se odjavi sa te adrese. Aleksandra se tamo seli pod izgovorom Magdaleninog vrtića! Poslednje tri nedelje puni detetu glavu o Davidu kao očinskoj figuri! Sada ide na kartu deteta, sažaljenja, žrtve - kaže dobro obavešteni izvor blizak Aleksandri.

Davidova bivša devojka očigledno ne odustaje od svoje namere da povrati Dragojevića, te se ne obazire na osude, njegove poruke da ga više ne zanima, ali ni savete svojih roditelja, Ljube Pantović i Karađorđa Subotića, da prestane sa javnim blamiranjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

24.02.2019 15:54

Aleksandra je nemoguća. Zašto svoje dete opterećuje budalaštinama. David joj nije otac.

Odgovori 22 0
psihijatar

24.02.2019 17:35

To je bolestan um i IQ=50 :(

Odgovori 15 0