(VIDEO) Udavila si se u svojim lažima, završili smo: Đuričić stavio tačku na vezu sa Suzanom!

Autor:

Zadruga

23.02.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe Suzane Perović i Mikija Đuričića, jer pčelar ne može da podnese njeno druženje sa Ljubom Pantović i Zoricom Marković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Suzana se raspravljaju...

Naime, Đuričić je istakao da se njegov sistem vrednosti kosi sa onime što poseduju ove dve zadrugarke i to je glavni razlog njihovih nesuglasica. 

Miki je poručio svojoj rijaliti cimerki da želi da prekine kontakt sa Suzanom, jer je ona izabrala svoje društvo, a to nije on.

- Ja nisam tvoje društvo. Za tebe je društvo Zorica, Ljuba, Miljana. Ti nisi zaslužila da se družiš sa mnom. Završili smo priču - rekao je besno Miki. 

- Ti si bolestan, ti hoćeš mene da prevaspitaš. Neću da se svađam sa tobom - vikala je Suzana. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađaju se pa se mire i tako u krug...

U jednom trenutku se može primetiti da je Miki želeo da prekine razgovor sa Suzanom, te joj je zatvorio vrata pred nosem, a ona je bila uporna te je istrajala da dovrši razgovor sa Đuričićem. 

- Ne govoriš ti ništa, ti samo hoćeš svoj obraz da sačuvaš. Suzana, ne zanimaš me više. Suzana, udavila si se u svojim lažima. Izađi, molim te. Ti si neko ko nema svoj stav - vikao je Miki na Perovićevu.

- Ručak mi je preseo zbog tebe, zbog tvojih glupih stavova. Ti imaš problem. Ti si bre manipulator. Nemoj da me uzimaš u usta, ne interesuješ me - uzvratila mu je Suzana.

Nakon verbalnog sukoba sa Mikijem, Suzana je uzela svoj pokrivač i lične stvari, pa ih prenela u spavaću sobu i iselila se iz sobe za rehabilitaciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mišo

23.02.2019 19:32

Po stoti put su se posvadjali i rastavili.

Odgovori 31 0
Acko

24.02.2019 10:40

Miki i Suzana nas mesecima obmanjuju.

Odgovori 20 0
mini

24.02.2019 12:20

Svađaju se i vredjaju pa se mire. I tako u krug. Svakog dana.

Odgovori 12 0