Krenula pa se vratila: Otkriveno zašto Zorica Marković nije došla na Šabanovu sahranu!

Autor: Alo.rs

Zadruga

23.02.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče se na sahrani kralja narodne muzike Šabana Šaulića očekivalo da se pevačica Zorica Marković pojavi, ali do toga nije došlo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković...

Zorica je bila na kapiji spremna da napusti "Zadrugu" zbog Šabanove sahrane.

- Kako su zadrugari saznali da je tragično život izgubio Šaban Šaulić, tako je bio poznat i datum njegove sahrane. Zorica je bila u pregovorima sa produkcijom da na nekoliko sati napusti "Zadrugu" uz veliku pratnju obezbeđenja, ali do toga na kraju nije došlo - započinje priču  izvor i dodaje:

- Pre nekoliko dana Markovićevoj je preminula sestra, te je ona samim tim napustila imanje i prisustvovala sestrinoj sahrani. Zorica je očekivala da će odati poslednju počast svom velikom prijatelju, ali s obzirom na njenu zdravstvenu situaciju i problem sa srcem, odlučno je da ipak ne napušta "Zadrugu" na nekoliko sati. Svaki stres za nju bi mogao da bude problematičan. Naravno, uz to i mere bezbednosti nisu bile sigurne, jer se znalo da će na sahrani biti nekoliko hiljada ljudi - ispirčao je izvor

Podsetimo, juče je na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana sahranjen Šaban Šaulić. Prema okvirnim procenama na poslednjem ispraćaju kralja narodne muzike bilo je više od 7.000 ljudi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Žile

23.02.2019 18:37

Ako je Zorica toliko bolesna zašto je držite u rijalitiju?

Odgovori 20 1
Anđa

23.02.2019 18:48

A u Zadruzi se ponaša kao džambas. Bez traga ikakve bolesti svadja se sa svima.

Odgovori 19 0
Dule

24.02.2019 11:42

Nije ni krenula.