Miljković počastio Staniju groznim uvredama: Mesto ti je u fekalijama!

Autor:

Zadruga

22.02.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su zadrugari imali priliku da gledaju video-snimke i da međusobno komentarišu sve ono što se dešavalo proteklih dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Doborojević...

Niko nije slutio da će uslediti žestoka rasprava od koje će se tresti Bela kuća.

Razgovor Stanije Dobrojević i Marijane Zonjić povodom podele budžeta od strane vođe Lune Đogani, a onda i žestoku svađu za crnim stolom sa Markom Miljkovićem gledali su svi zadrugari na malim ekranima. Marko je sasvim opušteno počeo da komentariše celu situaciju.

- To je u mom klipu cela moja fioka. Pokvarile se kvakice koje laprdaju. Simpatična mi je to družina, pričale su tu o sebi. Nemam ništa protiv njih - rekao je on mirnim tonom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković...

- Stojim iza svake svoje reči. Smatram da sam vrlo realna. Nikog nisam uvredila. Rekla sam im da nema potrebe da ga spominju. Miško-p*ško se uvredio jer ne može da bude Rajko. Ono sa Rajkom je mnogo jača priča. Ti si pravi teletabis - rekla je Stanija, a onda je Marko nastavio svoje izlaganje.

- Što ti smeta moja veza sa njom. Hoćeš prvo mesto? Uplatiću pare da glasaju za tebe. Hajde da mi se skineš sa k*rca. Skini šminku, hajde, raspadaš se. Vlada ti je poslednja šansa. Idi jaši na Rajkov k*rac. Mesto ti je u fekalijama. Ti si dokazala da si retard. Mene ne interesuje, ja ću da propadnem, ali šta hoćeš od mene? Drži se Vladimira. Jedini čovek koji možda vredi za tebe je on. Vadi Rajka iz usta. Presmešna si i zlo jedno - govorio je Miljković. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna i Marko...

Dragana Mitar je došla do zaključka da se Toma Panić vodi istom taktikom kao što je imao Miljković pre nego što je ušao u vezu sa Lunom. Nazvala ih je homoseksualcima koji će se nakon rijalitija tajno viđati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar...

- Šta se praviš pametna ti, mene komentarišeš, a varaš muža ovde. Konstantno vređaš samu sebe. Dozvoljavam ljudima da shvate šta god hoće - govorio je Marko, pa je voditelj Milan Milošević zaustavio dalju raspravu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Lidija

22.02.2019 10:10

Kako je jadan postao i odvratan odkad je sa Lunjarom

Odgovori 50 6
Mlađan

22.02.2019 10:44

@Lidija - Marko se potpuno promenio. Ohrabrio se jer je iza njega klan Djogaj sa mašinom za glasanje. Marko Djogaj, kako vam to zvuči?

Odgovori 50 6
pera

23.02.2019 08:18

@Lidija - Stanija je daleko iznad Marka i fekalija. To je Marku krivo.

Odgovori 22 0
SAD

22.02.2019 10:11

teška seljačina! Pa on da se posvadja s Lunom isto bi to i njoj govorio. Glup ko tocilo. Kojoj ženi se izgovaraju onakve reči! Dno dna!

Odgovori 50 6