(VIDEO) Lepi Mića napravio haos: Pale strašne uvrede između Karađorđa i Ljube!

Autor:

Zadruga

21.02.2019

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od današnjih suđenja bilo je između zadrugarki i Bore Santane ali je u toku rasprave došlo do žestokog verbalnog obračuna između Ljube, Lepog Miće i Karađorđa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica Marković...

Bora je okrivio Suzanu Perović, Ljubu Pantović, Zoricu Marković i Zlatu Đurković da nisu adekvatno reagovale kada je  Brendon priznao da je bacio hranu i namirnice u đubre.

Svoje izlaganje je započeo Bora, koji je objasnio zbog čega je podneo tužbu protiv cimerki:

- Mene je Zorica izvređala najviše, Ljuba me je takođe napala, ali nije vređala. Ja sam razočaran kako delite ljude, to smo videli i prošli put kada sam ja uzeo pile od Save. Njih desetoro me je napalo, a sada su kao p*čkice ćutali svi. Hoću da kažem da ovde nema pravde i da će svi gledati ovde sve po ličnom ophođenju. One su tužene zbog toga, jer ne gledaju to jednako, već sa kim su dobre. Časni sude, ti donesi odluku. Ja sam ovde dobio najgore uvrede i nikada ne bih bacio hranu u kantu - započeo je Bora.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ljuba Pantović...

- Ja sam samo iznela pretpostavke ko može da bude krivac, nisam nikoga optužila. Takođe, ovde nikog nisam vređala. Ja sam prokomentarisala sam čin, rekla sam Brendonu da treba da ga bude sramota i prokomentarisala da je dno dna baciti hranu u đubre - rekla je Ljuba.

- Svi su ostali potpuno krivi i hladni na priznanje Brendonovo da je bacio hranu. Ja nisam sa njim u dobrim odnosima i on to zna. Najmanje sam očekivala to od njega, to što je on bio pijan, to je njegov problem. Ne bih ništa dodala, sve se slažem sa ovim što je Ljuba rekla. Ana Korać može da potvrdi kada smo bili u kupovini, da je mene Bora nepravedno napao zbog hrane i kesa - izjavila je Zorica.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lepi Mića u transu...

Međutim, tokom suđenja u žestoku svađu su ušli Lepi Mića i Ljuba nazivajući jedno drugo veoma pogrdnim imenima.

Matora je pokušala da tu raspravu prekine:

- Meni nije zanimljivo kada krenete u svađu, svako od vas treba da bude kažnjen zbog toga. Niko drugi ne može da dođe do reči od vas - vikala je Matora.

Ali, ni to nije pomoglo, pa je posle Lepog Miće ustao Karađorđe Subotić i nastavio žestoku raspravu sa Ljubom koju je najstrašnije izvređao. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Okomili se na Ljubu...

Ljuba mu nije ostala dužna, pa je uzvratila:

- K*rvo jedna! Lešu jedan! S*so jedna! P*dofilčino raspala! Hoćeš i unuku da spopadneš - uzvikivala je Pantovićeva.

Suđenje nije bilo moguće nastaviti, pa je sudija David Dragojević dao reč Bori koji je povukao svoju tužbu, a zatim je Dragojević raspustio porotu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žile

21.02.2019 21:27

Lepi Mićo ih posvadjao.