Vladimir: Gagi, ti si raspali silikonjar! Đogani: Je*i fuksu Staniju, moju ćerku ne možeš!

Autor: N. Marić - G. Doljančević

Zadruga

20.02.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko starlete Stanije Dobrojević i bivši učesnik rijalitija "Zadruga 2" Vladimir Tomović zamerio je denseru Gagiju Đoganiju što je izjavio da ga je njegova ćerka Luna Đogani odbila, pa je odlučio da mu surovo uzvrati.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Iznervirao ga Gagi...Vladimir Tomović

Naime, Tomović je densera nazvao "raspalim slikonjarom", što je razbesnelo Đoganija, koji mu je poručio da može samo da sanja da bude sa njegovom ćerkom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija i Vladimir...

- Poslali su mi klip gde Gagi Đogani, gospodin koji je priznao da je lečeni narkoman, kaže: "Vladimira je odbila moja ćerka". Gospodine Đogani, vodite računa da vam se te tetovirane obrve ne razmažu po čelu. Obratite pažnju na silikone u ustima i puder - napisao je na društvenim mrežama Tomović, a zatim je zapretio Luninom ocu:

Nakon što je poznati denser izjavio da je njegova naslednica odbila Crnogorca, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" ga brutalno izvređao

- Ne uzimajte u usta mene, gospodine Đogani, nego povedite računa o sebi i vašem fizičkom izgledu jer, na vašu žalost, estetska hirurgija je napredovala mnogo više od medicine, pa manjak mozga nadoknadite plastičnim operacijama - zaključio je Vladimir, usput se izvinjavajući svojim pratiocima što je, kako je sam napisao, "spao na nivo ovog bezmozgovića i prokomentarisao ga".

Međutim, nakon Gagijeve javne prozivke, denser se toliko iznervirao da je u sukob sa Tomovićem umešao i Staniju Dobrojević.

Tomović: Gospodine Đogani, vodite računa da vam se te tetovirane obrve ne razmažu po čelu

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Isprovocirao Tomovića... Gagi Đogani

- Vladimir je pokazao svoje pravo lice kada je nasrnuo na Aleksandru Subotić. On je poznati grubijan i svi znaju da je bio i privođen zbog nasilničkog ponašanja. Fali mu rijaliti i radi sve kako bi skrenuo pažnju na sebe. Moja Luna ga je odbila i to ga boli jako. On može da je*e samo fuksu Staniju i njoj slične, a moju ćerku nikada neće moći ni da pipne. Za njega su te istrošene matore devojke koje neće niko, a izgleda da on mašta o klinkama. Nije mu lako, jer misli da je šmeker, a zapravo ga niko neće - kaže Đogani i ističe da ga nisu potresle Tomovićeve uvrede.

RepublikaFoto: instagram.com/gagidjogani
Brani ćerku.. Luna i Gagi

- Ja sam mnogo stariji od njega, a izgledamo kao vršnjaci. Njegove prozivke me nimalo ne dotiču! Može samo da lupeta, a njegove izjave niko ne uzima za ozbiljno jer je on propali sportista i rijaliti-igrač. Šta god da je radio, propalo mu je. On je luzer - zaključio je Gagi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Koki

20.02.2019 09:11

A ,dragi Gagi a šta je tvoja ćerka?Samo rijaliti igrač koji moli za seks i za ljubav,jer karma je čudo.Nikad neće naći nikog ko će da je zaista voli.Za razliku od nje, Stanija je čudo od devojke, koja je bez podrške oca,kojeg nije imala ,izgradila sebe kao pozitivnu,uspešnu i dobru osobu.A ti nazovi svoju ćerku tim pogrdnim imenom ,jer ona to zaista i pikazuje da jeste.

Odgovori 32 3
sava

20.02.2019 12:22

Gagi ima silikone u usnama. A u grudima?

Odgovori 29 2
Evelyn Krimova

20.02.2019 12:29

Sta se ovaj Gagi razmahao....idi pre na pijcu da prodajes povrce, bolji si kad cutis, jer imas fond od pet reci. Sto mu dajete toliko prostor, sta on ima da kaze!? Ajde bre vise sjasite Djoganci.

Odgovori 34 2
Lidija

20.02.2019 16:13

Ako je neko fuksa to je tvoja cer a ne Stanija

Odgovori 34 1