(FOTO) Isplivale Stanijine eksplicitne fotografije iz Zadruge 2: Starletina ribica u prvom planu!

Autor:

Zadruga

19.02.2019

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na klipu koji traje nekoliko minuta vidi se kako se Dobrojevićka dodiruje po međunožju, dok su u prvom planu njene obline.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević...

Kontroverzna učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Stanija Dobrojević važi za jednu od najatraktivnijih takmičarki u Imaginarijumu, a redakcija Srpskog telegrafa došla je u posed starletinog eksplicitnog snimka.

Naime, na video-klipu koji traje nekoliko minuta vidi se kako se Stanija tušira u kupatilu na imanju u Šimanovcima i ne osvrće se na to da bi svake sekunde neko mogao da je ugleda golu, s obzirom na to da zadrugari neretko upadaju jedni drugima pod tuš, samoinicijativno i iz šale. Iako je Dobrojevićka dobro upućena u to gde se sve u Beloj kući nalaze kamere, ona je, po svemu sudeći, zaboravila na tu činjenicu, pa se nije trudila ni da pokrije intimne delove tela rukama dok se kupa.

Stanija se nije plašila da će u kupatilo da upadne neko od njenih cimera dok se tuširala, pa se maksimalno opustila

Foto: Srpski telegraf
Standža ko od majke rođena...

Na snimku na kom se Dobrojevićka tušira jasno se vide njeni intimni delovi tela. Ona se nije sekirala da li će je neko od cimera videti skroz obnaženu, pa se latila peškira tek na kraju tuširanja. Na snimku se jasno vidi kako se starleta dodiruje po međunožju u više navrata. I dok većina zadrugara izbegava da se tušira bez garderobe jer ne žele da rizikuju da budu usnimljeni, Stanija očito ne preza od video-nadzora, pa se maksimalno opustila u tuš-kabini. Starleta i u privatnom životu nema problem da pozira gola pred objektivima, pa je tako pre ulaska u drugu sezonu najgledanijeg rijalitija na društvene mreže okačila seriju izazovnih fotografija koje su izazvale lavinu komentara. Dobrojevićeva nije prva koja se u potpunosti razgolitila u kupatilu Imaginarijuma. Pre Stanije ispod tuša su usnimljene i zadrugarke Ana Korać i Jelena Krunić kako se zajedno tuširaju, a njihov snimak je brzo završio na popularnom porno-sajtu Xhamster.com. Na ovoj stranici našao se i snimak bivše rijaliti- učesnice Aleksandre Subotić na kom se vidi kako pozira obnažena u kupatilu, a u prvom planu je njeno bujno poprsje.

Još fotografija gole Stanije možete pogledati u galeriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vera

19.02.2019 09:28

Španija se ponaša kao da je pred ogledalom. Ona ne vidi gledaoce iza kamere i ne stidi se.

Odgovori 25 0
Žika

19.02.2019 12:49

@Vera - Eto šta radi mobilni sa automatskim dovršavanjem reči. Umesto Stanija dovršio kao Španija. Bolje se pouzdati u svoj mozak nego u mozak mobilnog.

Odgovori 20 0
slavka

20.02.2019 11:15

Nije u prvom planu. Krije je.