Obezbeđenje trčalo da ga spreči: Karađorđe izgubio kontrolu i napao Lunu, a onda se ostrvio na Minu!

Autor:

Zadruga

18.02.2019

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani kao novopečeni ovonedeljni vođa išla je u nabavku hrane, a sa sobom je povela i Rebeku Popović, ali Snežanu Ilić. Međutim, kada su se one vratile nikom se nije dopalo ono što su kupile od namirnica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otelo se kontroli...

Loša kupovina koju je napravila Luna posebno je razbesnela Karađorđa koji je počeo da je psuje. A u njenu odbranu stao je Marko koji je upozoravao da Đoganijeva neće moći da obavi ovaj posao dobro:

- Rekao sam ti da njoj ne dajete. Sram vas bio. Svi smo uskraćeni. Rekao sam joj da ti uzme jer sam se sažalio. Vikao sam da je ne pretrpavate. Nema ko da ti kupi da jedeš - vikao je Marko Miljković, a na njegove reči je burno reagovao Karađorđe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe se razbesneo...

- M'rš bre, smrdljivci. Evo ti hrana, jedi. J*ebem vas u usta. Klošarko jedna. Sram vas bilo - rekao je Karađorđe, a onda je svoj bes usmerio ka Mini Vrbaški. 

Mina Vrbaški se našla u blizini i odmah je počela da ga osuđuje što se tako ponaša. Govorila je kako mu je dala nekoliko svojih namirnica. Ipak, njen stav se nije dopao Subotiću pa je žustro vređao. On je od besa prosuo kafu po pabu, a svi prisutni su ga burno osudili.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Na kraju je napao Minu...

- Nisam ti ja Aleksandra. Smrdušo smrdljiva, to mami svojoj pokaži! Sram te bilo. J*bem te u usta bedna - vikao je on, a Mina je bila u šoku šta sluša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

18.02.2019 18:58

Uzeli velike pare a doneli vrlo malo hrane. Covek dao 3.000 dinara a dobio 3 kese makarona.

Odgovori 20 2
Mišo

19.02.2019 12:52

Ljudi se boje gladi. Normalno bi trebali da kupuju svakog dana u prodavnici.

Odgovori 13 0