Nije joj ostala dužna: Oglasila se žena kojoj je Dragana Mitar rasturila brak sa Sinišom!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

17.02.2019

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar već mesecima je u centru medijske pažnje zbog učešća u rijalitiju. Ono što je od ranije poznato jeste da je modelsica "ušetala" u život svog sadašnjeg supruga Siniše Dragutinovića dok je on bio u braku sa Danijelom Đuković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar...

Siniša se posle razveo od Danijele, pa se oženio sa Draganom.

- U početku je ta žena ludela, ali je posle shvatila da ne može ništa tu više da se uradi. Ona je bila loš čovek, ucenjivala ga je. Tražila mu je auto, pa onda ga zaje.ava. On da alimentaciju, pa mu traži previše. On se onda iznervira pa ne joj ne da uopšte, pa ga ona ogovara. Šalje mu poruke kako ''pljuje'' njegove pare - pričala je ranije Dragana o Sinišinoj bivšoj ženi.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Siniša se razveo zbog Dragane...

Prema izjavi Danije Đuković, vidi se da očigledno nema dobro mišljenje o Dragani.

- To što me ta persona spominje mene apsolutno ne interesuje, niti želim da budem deo toga. Zaboravite ne mene i moj broj telefona, na moju decu i moju porodicu. Život te persone koja mene spominje mene apsolutno ne interesuje. To me uopšte ne zanima. Ne pada mi na pamet niti nju da tužim jer me spominje, niti bilo kakve izjave da dajem o njoj - rekla je Danijela Đuković.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žile

17.02.2019 12:56

Nemoralna švalerka Dragana rasturila joj brak. Žena ostala sa decom. A Dragana joj se podsmeva i ogovara. Sramota. Švalerka bludna.

Odgovori 17 1
Jeca

18.02.2019 11:47

Rasturačice brakova u nekim zemljama kažnjavaju žestoko teškim kaznama.