Luna će zaplakati od sreće: Evo kakvo iznenađenje je Gagi pripremio ćerki i Marku!

Autor:

Zadruga

15.02.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je bio Dan zaljubljenih, a učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga 2" proslavili su ovaj dan kako dolikuje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani...

Ljubavni parovi u Beloj kući su dobili mnoštvo iznenađenja, lepih želja i čestitki, kako u Beloj kući, tako i van nje, samo što oni nisu u prilici sve to da vide.

Gagi Đogani, otac Lune Đogani, koja trenutno uživa u vezi sa Markom Miljkovićem, objavio je na svom Instagram profilu nešto što bi mladu blogerku sigurno ostavilo u šoku kada bi mogla da vidi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

Naime, Gagi je podelio fotografiju velike torte, a ono što je interesantno na njoj jesu inicijali "L" i "M". Juče tokom dana Luna je svom dečku ove inicijale napisala na sendviču, koji mu je spremila kao mali znak pažnje za Dan zaljubljenih i upravo je ta blogerkina ideja poslužila kao inspiracija za dekoraciju ove torte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤?

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on Feb 14, 2019 at 4:40pm PST

Gagi očigledno pruža neizmernu podršku svojoj mezimici i njenoj ljubavi sa Miljkovićem, a njoj bi sigurno bilo neizmerno drago kada bi mogla da vidi ovaj fantastičan poklon.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

15.02.2019 18:54

Luna i Marko bi voleli da su takvu tortu primili u Zadruzi.

Odgovori 12 2