Sramota: Koraćeva i David ovako hteli da unovče svoju ljubav!

Autor:

Zadruga

15.02.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević u vezi su nešto više od mesec dana, a čini se da njihove emocije svakog dana sve više jačaju.

RepublikaFoto: printscreen/daily motion
David teši Anu...

Ipak, da u svakom odnosu ima turbulencija oni su živ primer, a nakon što su imali prvu ozbiljnu svađu zbog koje su zamalo i raskinuli pre nekoliko dana, danas su se odlučili na jedan pomalo bolan korak.

Kako su ostali bez para, a Veliki šef je kao i svake nedelje otvorio zalagaonicu u kojoj zadrugari u zamenu za prekopotreban novac mogu da založe svoje stvari. Ana i David su se na iznenađenje svih odlučili da prodaju svesku u kojoj je Koraćeva po zadatku u 5.000 reči iskazala svoje emocije prema Davidu.

- To su samo moje emocije i sve što se dogodilo. Sve što osećam prema njemu sam zapisala - rekla je Ana, a potom pročitala stihove posvećene Davidu, a koje nije želela da pročita Drvetu mudrosti juče.

Njih dvoje su devojci u zalagaonici opisali kako su se dopali jedno drugom, ali ni to nije bilo dovoljno da cena sveske skoči sa ponuđenih 1.000 dinara. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ana i David...

- Uvek sam lovio njen pogled, kada se nađemo u ormaru tražimo nešto po pola sata da bismo pričali. Uvek sam voleo kada mi se slatko nasmeje. Ja planiram da joj se odužim za ovo, samo da me pozove Drvo - otkrio je David. 

Na kraju su odlučili da ipak zadrže svesku jer nisu želeli da prodaju tako lepu uspomenu a da ne zarade baš ništa. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

15.02.2019 19:05

Ljudi teško žive. Nemaju dovoljno za život. Moraju nešto da prodaju.