Nakon Miljaninog ispada ova zadrugarka tešila Zolu: Kulićeva će pobesneti kad čuje o čemu su pričali!

Autor:

Zadruga

13.02.2019

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola pozvao je sve zadrugare na proslavu svog rođendana, a njegova verenica Miljana Kulić je zbog toga napravila opštu pometnju u Beloj kući, pa mu je priredila jedno neprijatno iznenađenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola...

Ona je plakala i osuđivala njegove postupke, jer se osetila poniženom i uvređenom, iako je Zola dao sve od sebe da je smiri i ubedi da nije mogao da se postavi drugačije s obzirom na to da je u rijalitiju i da nema mogućnost da bira društvo.

Kulićeva nije prisustvovala rođendanu, a ni Lazar nije bio raspoložen da slavi bez nje. On je, još uvek šokiran svime što mu se izdešavalo, odlučio da porazgovara sa Višnjom Petrović, pa joj je priznao šta misli o svemu posle Miljaninih ispada.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

- Ja njoj nisam dao nijedan povod da misli da je lažem! Ja sam čist pred Bogom, žao mi je što me niko ne sluša, nju bi svi ljubili kad bi me slušala! Iznela je mišljenje u većini situacija kad nije trebalo, a imala je svojih problema. Pa, ovo je rijaliti! Takav je red, ne mogu ja ljude ovde iskulirati i ja sam kod njih bio! Ona sa 80% ljudi ne priča, a posle ide i liže se sa njima! Pogubljen sam i u problemu sam velikom, dao sam sve od sebe! Nikako nisam dobar, a zavoleo sam je, zaljubio sam se - rekao je Zola.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana i Zola...

- Da li ti znaš šta treba da prođeš sa nekim da bi znao ko je za tebe? Nisi napolju! Nemaš normalne aktivnosti - rekla je Višnja.

Miljani sigurno neće biti svejedno kad bude saznala šta je još Lazar ispričao o njoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

13.02.2019 23:10

Samo su razgovarali.