Vratile se Miljana i Marija Kulić: Posle izlaska iz "Zadruge 2", iznenadile sve spektakularnim dolaskom!

Autor:

Zadruga

13.02.2019

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Marija Kulić u toku noći između ponedeljka i utorka svojevoljno su napustile "Zadrugu 2" zbog čega ih je produkcija diskvalifikovala. Međutim, sinoć se dogodio veliki preokret.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija Kulić ponovo u "Zadruzi 2"...

Naime, budući da je počela nedelja ljubavi, Veliki šef je odlučio da "pomiluje" Kulićke i da ih vrati u "Zadrugu 2", a njih dve su svojim dolaskom sinoć sve iznenadile.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana nije prestajala da se ljubi sa Zolom...

Pismo Velikog šefa je stiglo, što je bio znak da vođa Mina Vrbaški mora da raspodeli novac za žurku. Mina je počela da čita pismo, ali je usledilo veliko iznenađenje kada su se na vratima Bele kuće pojavile Miljana i Marija Kulić koje su bile diskvalifikovane zbog samoinicijativnog napuštanja imanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zola bio van sebe od sreće zbog Miljaninog povratka...

Miljaninom vereniku Lazaru Čoliću Zoli je danas rođendan, a on nije ni sanjao kakvo će iznenađenje uslediti za njega i sve ukućane koji su bili šokirani kada su Mariju i Miljanu videli ponovo na imanju.

- Srećan ti rođendan ljubavi, sve ti najbolje želim u životu. Zar si mislio da ću da te ostavim ovde - govorila je Miljana Zoli dok ga je ljubila.

- Ljubomorne duše, mogu da ga p*še - vikala je Miljana, a Zola je bio vidno srećan pa mu je i Marija čestitala rođendan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veki

13.02.2019 10:04

Baš nam je bilo lepo bez Kuliića.

Odgovori 16 0