Luna satima nije mogla da se smiri: Bila sam ljubavnica, ku*va raspala!

Autor:

Zadruga

12.02.2019

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani od Drveta mudrosti dobila je tajni zadatak da ubedi svog dečka, Marka Miljkovića da je trudna. Luna je Drveta tražila da s Markom za Dan zaljubljenih napusti rijaliti kako bi mogli da uživaju. Međutim, ona je priznala Marku da ga je obmanjivala za trudnoću i nakon povratka od Drveta mudrosti koje joj je saopštilo da je pala zadatak, počela da histeriše.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Plakala satima... Luna

Miljković je pokušao da uteši svoju devojku, ali u tome nije uspeo:

- Ja budala još idem kod Drveta i pravim budalu od sebe! Svaki dan sam išla kod njega, da bih se osećala bolje nakon sto godina, da bih sa svojim dečkom išla negde! Nisu mi dali balon jedan da dam onom debilu! - urlala je ona, misleći na bivšeg dečka Slobu Radanovića, s kojim je u vezi bila tokom protekle sezone ovog rijalitija.

- Balon jedan nisam mogla da dobijem, jer sam bila ljubavnica, ku*va raspala, rasturačica! Je l' ne mogu ja jednom nešto da dobijem?! Ja treba samo da se je*em i to je to, ne zaslužujem ništa više od toga!- govorila je ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije mogao da je uteši... Marko

Kada je otišla u Pab, Savo Perović došao je da je teši.

- Nemoj da me tešiš, hoću da jaučem i derem se! Ovde idu na ostrva, veridbe, vatrometi, ludio, suši... Ja nisam dobila čokoladu! Dobila sam kada je jadničak išao da mi kupuje za rođendan. Kada smo išli kod Amidže, bira se koja će da ide, koje poniženje zbog mene - ridala je Luna.

- A sada, kada sam jedna, moj dečko neće da me usreći. Nemoj da me smiruješ, niko nije u mom telu, patetična sam i žrtva sam, trudim se sve, ali ne mogu više! Svi znate da solite pamet tamo iza kamera. Dođite ovamo pa probajte ovo što i ja! - urlala je Luna.

Kroz suze sebi u bradu kukala je kako želi da se oseća kao voljena devojka, te kako bi bilo lepo kada bi se neko trudio nju da usreći za promenu, a ne svaki put da ona nekoga čini srećnim bez razmišljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lidija

12.02.2019 22:05

Sve sto ti se sada desava si zasluzila.Jos uvek ljubomorna na Kiju i Slobu,ubi je Amerika i zajednicka turneja

Odgovori 26 1
Lili

12.02.2019 23:12

Devojka kaže nisu joj vredne matetijalne stvari a kaže nikad nije dobila ništa makar balon,samo od Slobe čokoladicu.Devojka traži poklone ali od Marka teško da će ih dobiti.Bila bi i oma sponzoruša ali neće niko ništa da joj da. Nije vredna ničega,ljubavnica ljubomorna.

Odgovori 23 1
Žika

13.02.2019 12:11

Luna: -Bila sam ljubavnica, ku*va raspala! .................................................... Lunjara je sama priznala.

Odgovori 13 1