Miljana po izlasku iz "Zadruge 2": Baš me briga za kaznu, kod kuće imam 550.000 evra!

Autor: Telegraf.rs

Zadruga

12.02.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Marija Kulić napustile su rijaliti "Zadruga 2" i produkcija najgledanijeg šou programa u regionu je odlučila da ih diskvalifikuje i zatraži isplatu od po 50.000 evra koliko su obe u obavezi zbog kršenja ugovora.

RepublikaFoto: Republika.rs
Na najružniji način napustile "Zadrugu 2"... Marija i Miljana

A čim je napustila rijaliti, Miljana se pojavila na jednoj benzinskoj pumpi gde je razgovarala s radnicima koji su je znatiželjno pitali šta će da radi povodom 50.000 evra koje će morati da isplati na ime kazne. A Miljanin odgovor je šokirao.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Pojavila se sva raščupana na pumpi... Miljana

Kako je otkrio jedan od radnika pumpe, Kulićeva im je kazala da je kazna od 50.000 evra ne zanima jer kod kuće ima 550.000 evra. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Diskvalifikovana... Miljana Kulić

Navodno je nakon razgovora sa ovim mladićem obezbeđenje "Zadruge" stiglo je na pumpu na kojoj se Miljana nalazila, tražeći prevoz, i odvelo ju je.

- Odveli su je negde. Tražila je poziv da se čuje sa tatom, da pošalje po nju neki taksi. Pričala je da je zlostavljaju, bila je sva uspaničena - kaže upućen izvor. 

A ovako je izgledao Miljanin beg iz "Zadruge 2":

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

12.02.2019 19:15

Tražila taksi do Niša?

Odgovori 17 0