Janjuš više ne želi da ćuti: Ana je plaćena da zavodi zauzete muškarce!

Autor: informer.rs

Zadruga

12.02.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Davida Dragojevića i Ane Korać podigla je veliku buru i osude u javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sada je uhvatila Davida u svoju mrežu...

Nakon što je David doživeo veliku neprijatnost kada se pre nekoliko dana čuo sa majkom Biljanom, a ona mu je tom prilikom rekla da nikada neće prihvatiti Anu i da se ona bavi prostitucijom, incidenti povodom ovoga se nastavljaju.

Sada probleme ima majka Ane Korać koja navodno, već dve nedelje ne izlazi iz kuće jer je na stubu srama zbog situacije sa Anom, kako tvrdi izvor blizak porodici Korać.

- Otkad se ona smuvala sa Davidom, ponovo su počele priče kako ona non-stop menja muškarce, a pogotovo zauzete. Komšije su odmah počele da pričaju kako je Ana nevaspitana i kako je za to kriva njena majka Ljiljana - kaže izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anina majka Ljiljana...

Ljiljana navodno ne odobrava ono što Ana radi, ali svaki put kada se posvađaju Ana svoje postupke opravdava time što se sama izdržava. Ona je navodno već nekoliko dana na lekovima za smirenje.

- Ljiljanu je posebno potreslo što je jedna bliska komšinica, sa kojom se dugo družila rekla da je bruka i sramorta što se Ana ovako ponaša i da nije imao ko da je vaspita - nastavlja izvor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko sa Anom u Zadruzi...

Da situacija bude još dramatičnija, povodom svega se oglasio i Marko Janjušević Janjuš koji se umalo rastao sa ženom zbog afere sa Koraćevom u prvoj sezoni Zadruge.

On tvrdi da je ona u rijalitiju kako bi pravila priče, kao što je i njega pokušala da zavede. Kaže da je Ana plaćena da pravi priču.

- Ta devojka ne voli ni rođenu majku, a kamoli ovog jazavca od metar i 65 centimetara što nosi stolnjak plavu košulju i čarape šarene sa slikama marihuane - rekao je Janjuš.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vid

12.02.2019 11:15

A Janjuš je plaćen da blati Anu. Eto kakav je bio prijatelj.

Odgovori 21 2
Boris

12.02.2019 11:41

Ana i Janjuš su bili prijatelji u prvoj Zadruzi. Posle njegovog bežanja iz Zadruge Ana nije nikoga zavodila. Sa svima je bila prijatelj. Janjuš laže.

Odgovori 21 2
maja

12.02.2019 20:05

Janjuš veliki i visok ali kao čovek je velika NULA (0). Da je želeo da bude veran svojoj supruzi niko ne bi mogao da da ga rastavi od nje. Ovo je rijaliti šou i rijaliti igranje. Svako može da glumi i da se igra kako hoće. I niko ne treba nekog da krivi kako se igra. Svi glumci.