(VIDEO) Luna ponovo doživela nervni slom zbog ljubavi: Ja samo treba da se je*em i ništa više!

Autor:

Zadruga

12.02.2019

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani imala je sinoć emotivni kolaps, kada je saznala da je pala tajni zadatak, jer je krišom htela Marku Miljkoviću da saopšti da glumi trudnoću, a onda je on za crnim stolom otkrio da mu je sve ispričala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna van sebe...

Luna je od Drveta mudrosti tražila da dobije romantičnu večeru sa Miljkovićem, na šta je Drvce i pristalo, ali je Đoganijeva dobila za zadatak da Marku saopšti da je trudna. Znajući kako će on da odreaguje, Luna je htela da mu šapne, ali je Veliki šef to čuo i proglasio zadatak neuspešnim.

Luna je otrčala u pab i počela da plače, jer joj su zadatak i nagrada koja bi usledila bili veoma značajni. Adam Đogani došao je da proveri kako se oseća, ali ga je Luna oterala iz paba, jer je želela da bude sama.

- Ja ovo nisam zaslužila, zaslužila sam da mi skinu zvezde sa neba. Mrzim muškarce, ne zaslužuju ništa - ponavljala je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Savo pokušao da je smiri...

Do Đoganijeve je dotrčao i Savo Perović, njen najbolji rijaliti prijatelj, koji je hteo da je uteši. On je želeo da joj pruži reči podrške, ali Luna je nastavila da histeriše, govoreći mu da je ne razume i da se skloni od nje. Ona se prisetila i zabranjene ljubavi sa Slobom Radanovićemiz prve sezone "Zadruge".

- Išao je da mi kupuje tamo čokoladu, mučenik. Bila je zabranjena ljubav, ali se on trudio oko mene - vikala je Luna na sav glas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko došao da je uteši i sredi situaciju...

Zatim je u pab došao i Miljković koji je želeo da je smiri, ali mu nije pošlo za rukom, jer je Luna nastavila da besni.

- Rekla sam Drvetu mudrosti šta god mi daš, šta god, pristaću, samo da bih te usrećila. Nisam ljuta na tebe, razočarana sam u sebe, zato što uporno verujem u neke stvari, koje očigledno ne zaslužujem. Meni ne treba ništa da kupiš, da mi doneseš, samo da vidim u tebi. Ja u tebi to ne vidim, ja sam tebe takvog prihvatila, ali ne mogu da prihvatim tako neke stvari. Nema ni romantike, nema ništa. Ulazim jutros u sobu punu ljubavi i balona, ja volim to, ceo život sam bila okružena time, a bila sam nad*kana zbog svega - izjavila je Luna obraćajući se Marku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lidija

12.02.2019 09:29

Dokle vise ova gluma.Ova dojadi i Bogu i narodu.

Odgovori 21 0
Joca

12.02.2019 09:53

Luna je psihički u rasulu. Prvo krivi muškarce, pa sebe, pa Adama, pa Marka, pa Savu ali ne i Slobu. Ona tvrdi da je zaslužila da joj skinu zvezde sa neba. Posle tvrdi da ne zaslužuje. Ona nije srećna u sebi i nije srećna sobom. Niko nju ne može usrećiti ako ona ne razume ili neće da razume. Razmaženo derište ničim nije zadovoljno.

Odgovori 20 0
Vid

12.02.2019 11:16

Videla da Miljani dobro prolazi gluma i histerija.

Odgovori 18 0
SvetlanaP

18.02.2019 08:32

Koja je ovo petparacka gluma da ti se smuci. Naglas prica da bismo mi culi sta ona "misli".. ha ha ha... jaoooooo zemljo otvori se .....