(VIDEO) David saznao da se Aleksandra vraća u "Zadrugu"!?

Autor:

Zadruga

09.02.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević unela je pometnju u Belu kuću svojim ulaskom, a naročito je iznemirila Davida Dragojevića kada mu je prenela da ga Aleksandra čeka u njegovo kući.

RepublikaFoto: printscreen/daily motion
David Dragojević...

Sinoć je starleta postavila jedno provokativno pitanje Dragojeviću, upitala ga je šta bi uradio da se Aleksandra Subotić vrati u "Zadrugu" i da li misli da je dovoljno jaka njegova veza sa Anom Korać, kao i ona sama, da se nosi sa situacijom da Aleksandra bude u kući i pokuša tebe da vrati.

- Iskreno, nisam razmišljao o tome. Ja mislim da se neće vratiti, ali eto, ako se vrati, ne bi poremetilo odnos mene i Ane, baš sam zaljubljen. Ispunjava mi nedostatke sve što mi je falilo. Ne može da poljulja naš odnos, nećemo se pomiriti, ni ovde ni napolju. To je meni sve bilo mučenje, njena posesivnost, ljubomora. Ana je totalna suprotnost od nje - rekao je Dragojević i naglasio da bi se nosio vrlo dobro sa tom situacijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading