Ana želi da uradi ovo sa Davidom, a onda je on spomenuo bivšu!

Autor:

Zadruga

08.02.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi posumnjali u iskrenost veze Davida Dragojevića i Ane Korać, njih dvoje svojim delima svakodnevno pokazuju koliko su zaljubljeni i spremni da se suprotstave svima koji žele da pokvare njihovu ljubavnu idilu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
David i Ana...

Koraćeva je tom otkrila nešto što će oduševiti mnoge, a to je njena želja da upozna njegove prijatelje i izađe sa njima čim napuste rijaliti.

- Jedva čekam da izađem sa tvojim društvom - rekla je Ana.

- Retardirani su, isto koliko i ja. Ne postoji prošlost, mi smo u sadašnjosti i to je to. Krenuo sam sa tobom, planiram sa tobom i to je to, desilo se. Ona je kriva, svojim postupcima je pokazala sve. Neću da mislim o tome uopšte. Ti si moja i ja sam tvoj. Ljudi se razvedu posle 20 godina, ovo je rijaliti, ja bih sa njom raskinuo napolju da smo izašli. Ona je znala! Ja nisam hteo da to bude ovde, nisam mogao psihički da izdržim - rekao je David.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Aleksandra i David...

Ana ga je pomno slušala dok ju je uveravao da je njihova veza stvarnost i da će se potruditi da zauvek zaboravi na prošlost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

09.02.2019 09:16

Bivša se ne pominje.