Miljana priznala: Zaljubljena sam u Marka Miljkovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nedavno se posvađala na krv i nož sa svojim verenikom Lazarom Čolićem Zolom, a razlog svađe bila je njena ponovna prisnost sa Markom Miljkovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sad se setila da voli Marka... Miljana

Kulićeva je preksinoć priznala da i dalje gaji osećanja prema Marku, kojem je uprkos brojnim svađama na žurki prišla i ljubila ga, zbog čega se Zola naljutio na nju, ali je to nije sprečilo da milionskom auditorijumu prizna da joj je Miljković veoma drag.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Oduševiće se, sve su zaljubljene u njega... Marko Miljković

Naime, tokom pitanja gledalaca za Luninog dečka Marka Miljkovića stiglo je pitanje vezano za žurku od pre nekoliko večeri vezano za to kako on gleda na to što su Nišlijkine emocije oživele uz alkohol i muziku.

- Zašto si nazdravio sa Miljanom i dozvolio da te poljubi na žurki - glasilo je pitanje za Marka.

On je meni i dalje drag. Potajno u sebi ga volim. Od svih rijaliti-učesnika njega sam najviše volela, a ovde smo kao stranci

- Ja nju ne mrzim, što bih. Ne volim je, ali je ne mrzim. Pijana je okej. Prišla mi je i poljubila me. Nešto me tu čačkala. Sa njom je teško opstati u dobrom odnosu jer ona pukne odjednom. Ona je jako dobra i odan prijatelj, ali užasan neprijatelj. Da ne bih imao glavobolju, bolje da je izbegavam. Ona je izgubila pojam o realnosti - rekao je Miljković.

Miljanu su ove reči pogodile, pa je kao svaka zaljubljena žena počela da plače kao kiša, te je indirektno priznala da je i dalje zaljubljena u Marka i da za njim pati.

Marko: Pijana je okej. Prišla mi je i poljubila me. Nešto me tu čačkala. Ona je izgubila pojam o realnosti

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Uporna... Miljana

- Videli ste šta je bilo. U jednom momentu su mi se vratila sećanja na naša druženja u prvoj sezoni. Toliko smo vremena provodili zajedno. Samo se setim koliko je puta bio pored mene. On je meni i dalje drag. Potajno ga volim. Od svih rijaliti-učesnika njega sam najviše volela, kao druga. Sada smo ovde kao stranci. Marko je predivna osoba, ja nikad neću da mu zaboravim u kojim trenucima je bio uz mene - zaključila je Kulićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saša

08.02.2019 08:54

Zaljubljena je ona u Marka i u Zolu. A možda i u još nekoga u Zadruzi. I još traži da joj ubace novog dečka!? Ne zna ona šta je ljubav a šta je posesivnost i potreba za seksom.

Odgovori 18 1