(VIDEO) Ti si sujetno go*no: Miki i Suzana se posvađali na krv i nož!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić i Suzana Perović su u svađi već nekoliko dana, a preksinoć su jedno drugom uputili i teške reči.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Suzana se raspravljaju...

Neopisiva tenzija između njih dvoje ne prestaje, a sve zbog sukoba mišljenja i pevačicine brige o mišljenju njenih najbližih, a pretpostavlja se i njenog supruga, koji je čeka u spoljnom svetu.

Suzana: Ko će biti sa tobom kad si takav? Ja da budem? Ti mene opet teraš? Ti si toliko nezreo, čoveče. Nemoj da mi dođeš posle slučajno i kao nisam tako mislio.

Miki: Izađi da te ne gledam, ne izazivaj me da ne bih poludeo

Miki: Ma nemoj ti meni, bre, da držiš predavanje. Neću da te slušam više ako nemaš ništa lepo da mi kažeš. Ajde, izađi, da te ne gledam. Ne izazivaj me da ne bih poludeo.

Suzana: Ma kome ti, bre, kažeš da izađe? Ti si jedno govno sujetno da znaš. Sram te bilo. Ti od mene praviš govno! Mnogo voliš da potcenjuješ! Rekao si u prvoj rečenici: "Reći ću ti kad izađemo napolje šta je." Šta znači to?! Da li ja moram da imam tvoj sistem vrednosti da bismo mi mogli da funkcionišemo? Kome je teško? Nisi ti meni muž ni dečko da se ovako ponašaš prema meni.

Miki: Nemoj da okrećeš stvari! Ti opet pričaš samo o sebi, prekini da misliš na sebe! Samo da ti ne budeš povređena. Ostavi me na miru.

Suzana je nakon ovoga uvređena okrenula leđa i napustila rehabilitaciju, u kojoj je došlo do rasprave. 

Pogledajte:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
jovanče

07.02.2019 07:56

I svadje su im izvestacene.

Odgovori 10 0
Katarina

07.02.2019 08:19

Smešni su koliko loše glumataju.

Odgovori 10 0
Katarina

07.02.2019 08:26

Sve Mikijeve uvrede govore o njemu i njegovom vaspitanju.

Van Halen

21.02.2019 19:57

Sta pisete njihove dijaloge... ovo dvoje su takav smor za medalju. Ne zna se ko je gori a svadje su im tako dosadne jer se vidi da je gluma... i to ona amaterska. Ova zena mi se smucila, bolje da je cutala sve vreme.