Miki je ološ Suzana je gora od ku*ve: Nadežda oplela po bivšem i njegovoj devojci!

Autor:

Zadruga

06.02.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričić je sa mnom imao mehanički seks, bez emocija, a nadam se da će Perovićku ostaviti muž kad izađe iz rijalitija, kaže Biljićka.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nadežda Biljić...

Bivša učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" pevačica Nadežda Biljić ne krije da i dalje prati dešavanja u Imaginarijumu zbog svog bivšeg dečka Mikija Đuričića. Naime, Nadežda je otkrila za Srpski telegraf da je mnogo povređena i da ne može da veruje da je Miki tako izdao, a ona se iskreno zaljubila u njega. Mnogo je pogodilo to što je ušao u vezu sa Suzanom Perović, za koju baš i nema lepo mišljenje.

- Miki je ološ, poigrao se sa mojim osećanjima. Znao je koliko sam se zaljubila u njega, a on se sve vreme pretvarao i folirao da isto oseća. Planirali smo da živimo zajedno, čak me je i verio u prvoj sezoni iako se ispostavilo da je to uradio samo zbog koša. Nisam upoznala ljigavijeg čoveka od njega. Na svojoj koži sam osetila na šta je sve spreman kako bi došao do cilja. Bila sam glupa što sam uopšte pomišljala da ću sa tim čovekom zasnovati porodicu. Htela sam da ga dovedem u Valjevo, upoznam sa svojima i predstavim kao čoveka sa kojim ću provesti ostatak života. Očigledno je da sam mu bila samo igračka i koristila sam mu samo da ubija dosadu u rijalitiju. Odgovarala sam mu da budem tu kako bismo imali seks, on je to, po svemu sudeći, radio mehanički, bez emocija - rekla je Nadežda, a onda se osvrnula na Suzanu Perović, o kojoj nema lepo mišljenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sa Mikijem je imala seks u Zadruzi...

Nadežda: Bila sam glupa što sam pomišljala da zasnujem porodicu sa njim

- Suzana Perović je od početka rijalitija glumila finu, neiskvarenu ženu kojoj je sve u životu njena porodica. Nije mogla dugo da glumi finoću, pa je ubrzo popustila i smuvala se sa Mikijem. Ona konstantno maltretira Đuričića, stalno mu nešto prebacuje i nikada joj ništa ne odgovara. Ne priliči ženi njenih godina da se tako ponaša u rijalitiju, gora je od neke kurve - rekla je Biljićka za Srpski telegraf i dodala da se iskreno nada da je njen muž Vlada Perović pametan čovek i da će se razvesti od nje čim izađe iz rijalitija.

- Ne verujem da će njena i Mikijeva veza opstati iako on tvrdi da je smrtno zaljubljen u nju, rastaće se čim izađu jer on ne može dugo da bude sa jednom ženom. Mislila sam da je Perovićka pametnija žena i da neće staviti svoju porodicu na kocku zbog obične avanture.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Suzana...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lidija

06.02.2019 04:32

Bravo Nadezda sve si u pravu za Lunu i Mikija.

Odgovori 27 4
Vera

06.02.2019 07:55

Miki jeste ološ.

Odgovori 24 2