Isplivala tajna prepiska Davidove majke: Biljana u porukama otkriva sve o sinu i prevari sa Anom Korać!

Autor: Alo.rs

Zadruga

04.02.2019

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je napetija atmosfera u porodici Dragojević! Kako je Aleksandra nakon diskvalifikacije napustila "Zadrugu" oni se suočavaju sa svakodnevnim problemima.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Ne zna šta ga je snašlo...

Subotićeva se vratila kod svog dečka u kuću, iako ju je on prevario pred miliona.

Davidovi roditelji nikako ne podržavaju Anu Korać, a dokaz za to je upravo prepiska do koje je došao jedan list.

Biljana se u tajnim porukama žali kako joj se nikako ne sviđa sinovljevo ponašanje, te smatra da je "omađijan".

- Da, ali on sve ovo svesno ne radi. Ima tu svega, ali... Biće isto kao i sa Janjušem prošle godine, kada dođe sebi i vidi šta je uradio. Ja se nadam da ću uspeti da rešim neke stvari vrlo brzo - napisala je Biljana u poruci i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljana Dragojević...

- Isprali su mu mozak i sada manipulišu sa njegovom svesti, jer podsvest ne mogu promeniti. Zato on njoj puno puta kaže Aleks, jer on u podsvesti i te kako misli na nju. Ja to sve znam i zato ne popuštam. Pa to je to i jedan određen krug ljudi je obletao oko njega, dok ga nisu slomili - završila je Biljana u prepisci gde se dotakla svih tema vezanih za vezu Davida i Ane.

Po svemu sudeći Biljana očekuje pomirenje Aleksandre i Davida, te je očigledno da joj ova čitava situacija preljube nikako ne odgovara. Barem ne javno, pred kamerama i milionima gledalaca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dušan

04.02.2019 23:48

Biljana ima istu teoriju kao i Aleksandra. Teorija zavere.

Odgovori 34 2
Mara

05.02.2019 06:51

Poludele žene bez Dače.

Odgovori 24 3
SvetlanaP

05.02.2019 07:24

Niko nije pomislio kako je Aleksandri zaista. Ona je imala najteze uslove u zadruzi. Na stranu sta je sve prezivela kao veoma mlada, u zadrugu su joj usli roditelji, ciju podrsku nema i bili su joj kao kamen oko vrata, veridba oca, vulgarne svadje roditelja, morala je da pukne negde i eto udarila je Minu i kako je bila izbacena tako ju je i momak prodao jeftino. Ako sa nekim provedes dve godine i tvoje dete je u toj prici, to je delikatna stvar i bio je red da David zavrsi tu vezu i onda nastavi dalje. Nije on mladunac. Ima 30 godina i trebao bi da zna sta je sta. A on brze bolje kako je ona ispala odmah se presaltao na silikonjaru glumeci ljubav. Odvratno! Daleko bilo takvog momka i takve zivotne podrske.

Odgovori 16 27
Dolores

05.02.2019 09:56

@SvetlanaP - Bravo, fakat podržavam svaku Vašu riječ. ?

Odgovori 11 24