(FOTO) Aleksandra ne odustaje: Ovim potezom će još više razbesneti Davida!

Autor:

Zadruga

04.02.2019

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je njen bivši dečko David Dragojević srećan u vezi sa Anom Korać.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Ne odustaje od Davida...

Stanija Dobrojević, koja se u subotu uveče vratila u "Zadrugu", je juče prenela Davidu i Ani da Aleksandra i dalje živi kod Davidove majke Biljane, nakon čega je on pobesneo i rekao da ne može da shvati zbog čega Subotićeva to radi.

David je rekao da želi da mu bude omogućen poziv sa majkom kako bi razrešio ovu situaciju, kao i da Aleksandru planira da otera iz porodičnog doma, a potom se i ona oglasila.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

- Ja nisam budala. I ne možete to od mene napraviti. Niti smo ikada hteli da raskinemo, niti se pričalo o tome, niti smo hteli da razdvajamo krevete. To su sve laži. Ne znam zašto to priča i odakle mu to da radi to što radi, ali to nije istina - poručila je ona na instagramu.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

- Ko se zadnji smeje najslađe se smeje - dodala je zatim Aleksandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dušan

04.02.2019 20:03

Neka ide kući pa neka se smeje.

Odgovori 31 6
Marina

05.02.2019 06:53

Idi kući.

Odgovori 24 5
Acko

05.02.2019 09:58

Go home!

Odgovori 21 5
Dolores

05.02.2019 10:53

Samo naprijed Aleks, vraćaj se polako u prirodan izgled, makar si izbacila one odvratne umetke sa glave. Njeguj svoju kosu, smršavila si, prelijepa izgledaš a Ana neka nastavi ubacivati plastike u sebe.

Odgovori 5 21