Dragana brutalno odgovorila supruzi Nenada Ša!

Autor:

Zadruga

03.02.2019

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, dolazak supruge Ivane Aleksić, repera Nenada Aleksić Ša podigla je veliku prašinu, budući da je za Draganu iznela da se samo igra sa njim i da preko njega želi priču, kao i to da ga ogovara na svakom koraku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar...

Dragana je u svom stilu, kroz osmeh i slikovito odgovorila na postavljena pitanja novinara.

- Evo ovako, ja ni ne znam razgovor koji je on imao u Rajskom vrtu, a moj komentar je da nisam ga olajavala, samo sam iznosila mišljenje posle onog Zoričinog zadatka. Da sam dvolična, ne znam zašto sam dvolična, ja sam ovde imala svoju priču, dečko je ušao u kuću, ušao je u moju priču, sledom okolnosti se sve tako desilo. Treće, ja nisam htela priču, mogla sam ovde da pravim priču sa kim sam htela. Ja sam uvek tu, ja ne bežim nigde - izjavila je Dragana.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Nenad Aleksić Ša sa suprugom Ivanom...

Ša je prokomentarisao da mu se sviđa Draganino izlaganje, pa se zadrugarka počela smejuriti, a nakon što su i ostlai stanari to primetili, počela je da crveni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vožd

03.02.2019 18:39

Dragana brutalno rastura tudje brakove.