Dragana šokirala: Udala bih se za Nenada!

Autor:

Zadruga

03.02.2019

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" pripremila šokantna pitanja za sve zadrugare, a jedan od novinara je zamolio Draganu Mitar da odgovori na pitanja koja se njoj baš i nisu dopala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar...

Novinarka je imala želju da sazna da li bi se ona pre udala za Nenada Aleksića Ša ili Pavla Jovanovića da su drugačije okolnosti, ona je bez razmišljanja dala odgovor.

- Udala bih se za Nenada - rekla je Dragana.

Budući da je u zakonitom braku sa svojim suprugom Sinišom, Dragana je otvoreno priznala šta bi uradila kada bi saznala da ju je muž ostavio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša...

- Ako me ostavi, uživaću malo sama, mogu da budem solo igračica. Ne bismo u kući imali se*s, zato što gleda naš sin i mislim da mi je to bezveze, zaista - dodala je Mitar.

Zadrugarka je bila u prisnim prijateljskim odnosima sa Markom Miljkovićem, ali su se distancirali jedno od drugog kada je on uplovio u vezu sa Lunom Đogani. Ona je bez dlake na jeziku priznala šta misli o njihovoj vezi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

- Marko i ja smo se družili dva meseca, upoznala sam ga. Udaljili smo se, razumem kad se neko zaljubi, neću da smetam. Možda ja isto ne volim te odnose u vezama, razumem sve, nemam problem sa tim. Rekla sam da neću da komentarišem tu temu, jer me ne zanima. Ako je njemu lepo, meni je drago. Slušala sam Markovu priču, razumela sam da je tu da se zabavlja, možda je promenio mišljenje - rekla je Dragana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vožd

03.02.2019 13:50

Ali Nenad je već oženjen. Traži ti slobodne muškarce.