Marija kivna na Zolu, Miljana u suzama: Neradnik je i blago retardiran!

Autor:

Zadruga

02.02.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć pitali jedni druge sve ono što ih zanima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić...

Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

- Da li je glavni problem njena veza sa Zolom ili njenim ponašanjem otkad je u vezi sa njim - pitala je Zerina Hećo Mariju Kulić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

- Ona njenim ponašanjem stvara meni odbojnost prema njemu. Ona vrlo dobro zna šta sam uradila za nju. Morala sam da se borim sa njenim problemima kako sam znala. Nije ona kriva što je takva - počela je da priča Marija, a onda je Kulićeva drsko počela da priča:

- Ja ne bih jela, samo da moje dete ima. Ono ima svoju hranu, tako da se ja ne brinem. Ti ne voliš Zolu, rekla si da je on neradnik, da je blago retardiran... - govorila je Miljana na ivici suza, ali je Marija nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

Neka svi misle da sam veštica. Mnogo me je pogodilo to što si uradila. Sledeći put se dogovorite kao ljudi... - završila je Marija temu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

02.02.2019 18:15

Niko ne voli neradnike.