I dalje misli na Slobu: Lunu odale ove reči!

Autor:

Zadruga

01.02.2019

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ponovo je u ljubavi sa Markom Miljkovićem, ali su je određene izjave koje je govorila Slobodanu Radanoviću i reči njihove pesme koju peva, odale da i dalje misli na pevača.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ponekad se seti Slobe... Luna

Naime, Luna je najpre nedavno pevala pesmu "Samo se noćas pojavi", a potom je Marku kazala nešto što je govorila i Radanoviću:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sad Marku govori isto što i Slobi... Luna

- Shvatila sam da sam retard. Shvatila sam da ne mogu da kontrolišem svoje emocije. Kada sam videla da te je udario, ja bih njega ubila! Zbog tebe! Ja tako reagujem kada mi je stalo! A tebi nije jasno, ne znam šta treba da uradim. Ja sam se zaljubila u tebe. Ne mogu da funkcionišem bez tebe. Budim se kao da sam prazna. Kada prođeš pored mene, manje bi me zabolelo da mi nož zabodeš u leđa, a ne da me ignorišeš. Ja bih ubila za tebe! Ne mogu bez tebe i ne želim! Postala sam kao biljka, samo spavam, ne priča mi se ni sa kim - izgovorila je Luna reči koje je u više navrata ponavljala Slobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Siniša

02.02.2019 09:27

To su njene reči kada je zaljubljena. Ona tako oseća kada je zaljubljena. Bilo ko da je u pitanju.

Odgovori 16 4
Časlav

02.02.2019 11:48

Luna nije koristila Slobine reči da bi se moglo kazati da misli na Slobu.

Odgovori 13 4