(VIDEO) Ša provodadžija: Hoće Luni da nabaci ovog zadrugara!

Autor:

Zadruga

31.01.2019

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani raskinula je sa Markom Miljkovićem pre dva dana,a danas joj je Nenad Marinković Ša predočio da je jedan zadrugar bacio oko na nju!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nenad Aleksić Ša i Luna Đogani

- Danas mi je nešto bilo simpatično, pričao sam sa jednim drugom iz kuće. On te mnogo gotivi, obožava te. Lazar mi je to pričao. On je kao dete, mnogo je dobar momak. Ja sam mu rekao da stisne petlju i da ti priđe - otkrio je Ša. 

- On je mene muvao, može da mi priđe kao prijatelj. On je dobar, ali ja sam se zaljubila u Marka. Krivo mi je kad ga vidim. Samo imam želju da ga zagrlim - stavila mu je Luna do znanja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nenad Aleksić Ša i Luna Đogani

Ša je zatim izneo svoje viđenje sukoba između Lune i Marka, pa ju je savetovao da pokuša da mu da još jednu šansu ako već gaji emocije prema njemu. 

- Njemu je krivo sada, zato što je zaljubljen. On je želeo da budeš pored njega i da ne odeš iz kreveta. To je samo glupa svađa. On je tada hteo da te zadavi i pojede, ali se vidi da mu nedostaješ. On luta kroz kuću - rekao je Ša.

- Ako je tako, zašto je rekao za stolom da mi nismo jedno za drugo? Povredio me je - bila je uporna Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
David

01.02.2019 07:26

Šašavko Ša treba da brine svoju brigu. Do sada se niko nije bavio provodadzisanjem. .

Odgovori 11 0