(VIDEO) Priznao sve: Ša otkrio sve o tajnom dopisivanju sa Draganom!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.01.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku famu među zadrugarima unela je Ivana Aleksić, supruga popularnog repera Nenada Aleksića Ša, koji se poglednjih dana nalazi u žiži javnosti zbog odnosa sa udatom učesnicom, Draganom Mitar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić Ša i Dragana Mitar

Naime, tokom Ivanine posete Beloj kući, Ša je od supruge dobio niz loših informacija, a ono što ju je najviše pogodilo jeste spavanje pored Dragane, ali i pisma koje su pisali jedno drugom.

Nakon što je Ivana otišla, on je u spavaćoj sobi razgovarao sa Minom Vrbaški, te je otkrio da se samo zaneso u odnosu sa Draganom i objasnio zbog čega.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ša priča o dopisivanju sa Draganom...

- Rekla mi je "Šta je sa tobom, gledam čoveka kog ne poznajem". Od zarugovizije sam propao. Zaigrao sam se, krenuo sam da se sprdam. Znaš kad gledaš nekog, pa ti simpatičan. Jesam pisao svašta, jesam govorio svašta, j*bi ga. Nisam zaljubljen, niti išta, nego kreten se zaigrao - izjavio je Ša.

Nakon toga, Ša je imao poruku za svoju suprugu Ivanu, koja je pre samo nekoliko sati izašla sa velelepnom imanja u Šimanovcima u nadi da će njen suprug poslušati njene reči.

- Ja moju ženu volim i tačka. Jedva čekam pitanja novinara, ja ništa loše nisam uradio, samo sam loše postupio. Sve ću da priznam - završio je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mimi

30.01.2019 07:17

Ništa nije razumeo šta treba da radi dalje.

Odgovori 10 0
CTOJKO

30.01.2019 11:12

Nije priznao da je zaljubljen. Nije priznao da ne može bez nje da živi. Pa šta je onda priznao. Priznao da nije trebao da se svadja sa svojim prijateljima. Ala mu je priznanje.

Odgovori 10 0