Nataša Moskva otkriva Koraćkinu strategiju: David je siromašan za Anu!

Autor:

Zadruga

29.01.2019

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Nataša Moskva vratila se u Hrvatsku nakon što je napustila imanje u Šimanovcima, a za Rijaliti je ekskluzivno otkrila tajni plan Ane Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Offical
Nataša Moskva...

Naime, Tuđmanova snajka tvrdi da Koraćeva Dragojevića koristi samo zarad popularnosti i seksa u rijalitiju i uverava da će ga šutnuti čim budu izašli jer on nema novca da je finansira.

- Meni je iskreno drago da je Davidu lepo pored Ane, ali se bojim da to neće predugo da traje. Ona je s njim samo zbog marketinga i taktike. Ne sumnjam da joj se svideo fizički, ali dobro znam koji je njen tip muškaraca. David joj je dobra prilika da pokrene neku priču u rijalitiju jer se oko nje ništa nije vrtelo od početka druge sezone. Ona tvrdi da ga voli, ali je sve to deo igre i taktike.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana i David se ljube...

- Koja crna ljubav da se rodi za nedelju dana, nema tu ništa od emocija. Ana je devojka koja pored sebe hoće uvek da ima i fizički i finansijski jakog muškarca. David ne bi napolju mogao sa njom da izađe na kraj. Ona bi ga izmuzla i uzela bi mu sve pare, a posle toga bi ga šutnula. Dragojević ne može da joj udovoljava i da joj sve plaća. Ona dobro zna kakvim se on poslovima bavi i koliko zarađuje.

* Kako misliš da Aleksandra Subotić podnosi njegovu vezu sa Anom?

- Sigurna sam da Aleksandra umire za Davidom. Ne mogu da zamislim kako joj je. Ona ga mnogo voli, nisu se razdvajali unutra. Bili su kao creva. Mogu misliti kako se osećala dok je gledala kako se maze, ljube i spavaju. Ko zna šta bi se desilo kad bi Aleksandra ponovo ušla na imanje. Mislim da bi ubila Koraćku. S druge strane, Davidu se sviđa Ana, nekako ga je Aleksandra gušila i sad kad je osetio koliku slobodu ima pored Koraćke, normalno je da je zaboravio Subotićku.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Aleksandra Subotić...

* Kako Ljuba gleda na Anu?

- Mislim da ju je Ana malo razočarala ovim potezom. Ljuba sigurno nije očekivala da će doći do ovoga. One su dobre drugarice i mislim da se Pantovićka suzdržava da pokaže stav o svemu. Ne želi da ispadne da joj je krivo što sve ovo David radi njenom detetu. Kojoj majci bi bilo prijatno u ovakvoj situaciji. U kakvom god odnosu da su Ljuba i Aleksandra, svaka majka će uvek da stane uz svoje dete.

Nataša: Ana je devojka koja pored sebe hoće uvek da ima i fizički i finansijski jakog muškarca

* Kako ti se čini veza Lune Đogani i Marka Miljkovića?

- Marko je dobar frajer i ne čudi me što se Luna zalepila za njega. Đoganijeva je nimfomanka i ona će sa Markom po ceo dan da ima seks u rijalitiju. Već vidim da ga stalno napada. Sad u početku se pravi fina i suzdržava se, ali uskoro će da pokaže pravo lice. Ona je još nezrela i rijaliti-veze shvata preozbiljno. Posle kad je dečko ostavi ne može godinu dana da se povrati. Mislim da se ona sviđa Marku, ali on je mnogo zreliji od nje i ne verujem da će hteti da trpi njene igrice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

* Da li misliš da su emocije Lazara Čolića Zole iskrene prema Miljani Kulić?

- Oni su meni najlepši par u rijalitiju. Skroz su spontani i ja bih iskreno volela da se Miljana uda za njega. Energije im se odlično poklapaju i vidim da su baš zaljubljeni. Miljana vrlo dobro zna šta radi i mislim da ne bi dozvolila da je Lazar zavlači i laže. Zola po mom mišljenju nije zreo za porodicu, ponaša se kao dete u nekim trenucima, ali ima veliku želju da se skrasi pored Miljane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

* Kako ti se čini stav Marije Kulić prema ćerkinoj vezi?

- Mislim da Marija podržava tu ljubav. Malo je u početku bila bojažljiva, ali je shvatila da je u rijalitiju s njom i da u svakom trenutku može da posavetuje ćerku kako da reaguje i postupi. U poslednje vreme se smirila prema njima.

* Koga bi odmah izbacila iz rijalitija da možeš?

- Rebeku Popović i Marka Petruševića Petrućija. Oni su užasno dosadni. Po ceo dan se razvlače i ne rade ništa. On se napije i Rebeki psuje majku iz čista mira. Ponašaju se kao klinci od 15 godina koji se ljube kad se napiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Rebeka...

* Koga ne bi volela da sretneš na ulici od bivših cimera?

- Definitivno Lazara Jeremića. On mi je ostavio najgoru uspomenu kad je rijaliti u pitanju. Bili smo u vezi, ali mi je sada jasno kakav je čovek. Mnogo je loš i ne želim takvu osobu nikada više da vidim pored sebe. Neka priča o meni šta god hoće, uopšte me ne zanima.

* Kakvo mišljenje imaš o Maji Marinković?

- Ona je na mene ostavila dobar utisak i jako mi je draga. To što se priča da je slala gole fotografije je njena stvar. Svi to rade, nema razloga da je bilo ko osuđuje.

* Ko je po tvom mišljenju najveći taktičar?

- Bez obzira na to što je gotivim, Miljana je najveći taktičar. Ona tačno zna šta radi u svakom trenutku. Ima tu mnogo glume! Mislim da je ona drugačija privatno.

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić...

* Ko ti je najdosadniji u "Zadruzi 2"?

- Sudija Snežana Ilić je definitivno najveća smaračica. Ne znam šta ta žena više radi na imanju. Mislim da je ona najzlobnija žena. Samo gleda ljude popreko i misli da je popila svu pamet sveta. Ona gleda ljude po tome ko je koliko obrazovan.

* Kakvo mišljenje imaš o Brendonu Radoniću?

- Njega niko ne može da izbaci iz takta. On je shvatio suštinu rijalitija i ja bih iskreno volela kad bi se on našao u finalu. Mi smo se baš lepo slagali i postao mi je mnogo drag za vrlo kratko vreme.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Brendon...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stoja

29.01.2019 11:49

Šta bludna Moskva može da kaže kada je ona najgora.

Odgovori 11 4
Ujka Vanja

07.02.2019 06:06

Sve je tacno sto je rekla..... ono sto mogu da kazem je neka David koristi kada je gratis, sta je uradio, videce kad izadje.