OTKRIVAMO! Marko pre Zadruge podvodio Lunu prijateljima: Oni je zvali na orgije i se*s!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Di-džej podelio blogerkin broj drugovima, nakon čega su joj oni svakodnevno slali lascivne poruke i fotografije polnih organa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

Blogerka Luna Đogani i di-džej Marko Miljković su već izvesno vreme u ljubavnoj vezi, a kako Rijaliti saznaje, ovo dvoje učesnika su proveli vrlo buran period pre početka "Zadruge 2" Naime, nakon završetka prve sezone rijalitija "Zadruga" Marko i Luna su nastavili da se druže, a Miljković je Đoganijevu podvodio prijateljima koji su je zvali na orgije, a da blogerka nije ni znala da njen sadašnji dečko stoji iza svega.

- Luna je nakon završetka prve sezone rijalitija želela da se druži sa Markom i stalno ga je zvala da izlaze. Miljkoviću je prijalo njeno društvo jer je bila vrlo popularna, a budući da je stekla lošu reputaciju jer je bila ljubavnica Slobe Radanovića njegovi prijatelji su počeli da se raspituju za nju. Smatrali su da je laka devojka, a Marko im je pričao da je željna seksa nakon što ju je Sloba ostavio. Delio je njen broj svima, a da ona to nije znala - počinje priču dobro obavešteni izvor i otkriva kakve je poruke Luna dobijala od Markovih prijatelja.

Hoćeš večeras da se kresnemo. Luno, pouzdano sam čuo da si zmaj u krevetu, glasila je jedna od poruka

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ni ne sluti šta joj je uradio...

- Miljković je jedne večeri izašao sa Lunom na popularni prestonički splav, a njegovi prijatelji su odlepili za njom. Marko je tada poželeo da Lunu nabaci nekom od svojih drugara, pa joj je na svakih nekoliko minuta dolivao žestinu. Kada se žurka završila, Luna je počela da dobija lascivne i otvorene ponude za seks sa raznih brojeva telefona. "Hoćeš večeras da se kresnemo. Pouzdano sam čuo da si zmaj u krevetu", glasila je jedna od poruka. Luna je bila radoznala, pa je na neke od njih i odgovarala, ali nije znala da je Marko podelio njen broj svima koji su izrazili simpatije prema njoj - kaže sagovornik Rijalitija i otkriva da je Miljković svima pričao da je Luna devojka za zabavu.

- Muškarci koji su Đoganijevu zvali na seks bili su bliski drugari Marka Miljkovića. Njen sadašnji dečko svima je pričao da je Luna laka devojka, te da obožava seks bez obaveza i grupnjake. Ubrzo je Luni stiglo na desetine poziva na seks sa fotografijama polnih organa. Ipak, Luna ni s kim od njih nije želela da se vidi, ali joj je bilo zanimljivo da se dopisuje. Nekima je poslala i svoje nage fotografije, koje su završile kod Marka. Luna nikada nije saznala da Miljković stoji iza cele te priče jer ga nijedan od prijatelja nije odao - konstatuje izvor i uverava da Marko drži Lunu u šaci.

- Đoganijeva pred Miljkovićem glumi sveticu, a on vrlo dobro zna da se dopisivala sa njegovima prijateljima. I dalje čuva printskinove Luninih vrelih prepiski i ako se posvađaju, sigurno će joj ih pokazati - zaključuje izvor.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mimi

29.01.2019 14:55

Cilj je rasturiti im vezu po svaku cenu.

Odgovori 16 5
Žile

29.01.2019 15:34

Biće još izmišljenih scenarija za rasturanje njihove ljubavne veze.

Odgovori 13 3
Dani

29.01.2019 15:39

Dajte ime onoga ko je to ispricao,ovako pisete sta vam odgovara,hocete da im unistite vezu samo.Iskreno se nadam da necete uspeti.

Odgovori 14 3