Imaju prepisku! Marko napao Sanju: Ti si raspad koji se je*e za 250 evra!

Autor:

Zadruga

27.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković tek sada kada je Marko Miljković ušao u vezu s Lunom Đogani, priznala je da ju je di-džej muvao, što je njega iznerviralo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sad se setila da ju je Marko muvao... Sanja pričala Jovani

Sve je počelo kada je Sanja zadrugarima počela da priča kako je Miljković neprestano posmatra, što je njega izvelo iz tkata:

- Nisam htela da idem okolo i da pričam ljudima da me Marko gleda, već sam se poverila Ani. Primetila sam to čim sam ušla, dakle, mnogo pre nego što su Luna i on počeli da se zabavljaju. Da sam htela da pravim priču i da ih posvađam, išla bih okolo i svima pričala. Ni u kojem slučaju ne bih volela da Jovana i Marko ponovo imaju konflikt jer znam da se ne bi dobro završilo. Mi izbegavamo Marka, on izbegava nas - pokušala je da objasni Sanja, a potom se u razgovor uključio Marko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Brani se... marko Miljković

- Vidim da Jovana i Sanja pokušavaju da naprave neku priču, ali im to sa mnom neće uspeti, jer je moj stav prema njima jasan. Gledam u Sanju kao što gledam u frižider ili zid. Sanja nije nikakva riba jer je mentalni raspad sistema. Bolje bi vam bilo da ćutite jer vam ne treba konflikt sa mnom. Nabiću vas na ku*ac svaki put kada terate silu po „Zadruzi“ - rekao je Marko, nakon čega je Sanja ispričala da je Marko želeo da bude u vezi sa njom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ima i prepisku... Sanja

- Imam jednu prepisku sa Markom, u kojoj se vidi kako me je muvao i kako nisam riba - rekla je Sanja.

- Nisam hteo da trošim 250 evra, pa sam hteo na foru da te dobijem. Te pare sam sačuvao u džepu - rekao je Marko, a Sanja mu je žestoko uzvratila.

- Bilo ti je lakše da te pare potrošiš na kokain nego na devojku - rekla je Sanja, a onda se Jovana uključila u njihovu svađu. 

- Između Marka i mene ne može da dođe do rasprave, nego samo do tuče, to će se desiti kada se najmanje budete nadali. Nemam problem sa tim da gleda moju devojku, neka je gleda i neka drka. Dosta mi je kurčenja i ovde i napolju - rekla je Matora. 

- Je li to neka pretnja? Šta je to, ne razumem? Ma popušiš mi ku*ac - odbrusio je Marko.
- Da, evo, sada ti kažem, ako želiš da se pobijemo opet kao napolju, dođi - besnela je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinko

27.01.2019 14:48

Mnogo je kume, mnogo.

Odgovori 10 0