Oglasila se reperova žena: Evo da li je Ša pričao istinu o Pavlu!

Autor:

Zadruga

26.01.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađu oko fotografija Maje Marinković koje je, navodno, Pavle Jovanović pokazivao Nenadu Aleksiću Ša, prokomentarisala je i reperova supruga Ivana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Posvađali se oko Dragane i Maje... Pavle i Ša

U toku sinoćne emisije, Ša i Pavle su se žestoko posvađali, a u sve su bile upletene i Dragana Mitar, ali i Maja Marinković:

- Pre nego što si ušao pričao si mi da ulaziš da ukanališ Draganu, pokazao si mi Majine slike. Rekao si da si ti jedini koji može da smuva Draganu u rijalitiju. Ušao je da kanali ovu devojku - rekao je Ša, što je Pavle pokušao da negira.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_
Potvrdila priču svog supruga... Ivana i Nenad

Međutim, navode svog supruga potvrdila je i Ivana Aleksić koja je priznala da je prisustvovala Nenadovom i Pavlovom susretu:

- Bila sam ja tada i upoznala sam tog dečka. I jeste mi Neša ponovio to u toku večeri za Draganu i Maju, ne znam kako bi on to znao da mu Pavle nije rekao. Pavle je došao u naš separe tada - rekla je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

26.01.2019 18:08

A Ša je ušao da kanači Pavla? Pa on da osvoji Draganu.

Odgovori 20 1