Marija Kulić besna na Miljanu: Moja ćerka se je*e kao životinja

Autor:

Zadruga

26.01.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga" Miljane Kulić Marija Kulić ostala je šokirana nakon što je produkcija u prilogu pustila snimak na kom se vidi kako njena naslednica ima žestok seks sa dečkom, pa je na ivici suza izjavila da joj je ćerka osramotila porodicu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić besna zbog Miljaninog seksa...

Naime, nakon što su zadrugari odgledali sporni snimak, došlo je do žestoke svađe između majke i ćerke, a starija Kulićka je potom napustila prostorije Bele kuće i izašla, a za njom je od stola odšetao i Zola.

 

- Eto, Lazar i ja smo pobegli. On je muškarac, pa se stidi cele ove situacije. Posle ovoga, nema šanse da u rijaliti uđu moj muž Siniša i ćerke. Verujem da napolju sad neće da čuju za Miljanu! Pre nego što je Miljana otišla na ostrvo, rekla sam joj da ne radi ništa zbog čega bih mogla da se osetim neprijatno. Ja sam joj sve to rekla. Evo kako mi sad vraća, ovo je njeno poštovanje prema meni i njenoj porodici. Ako ona misli da sam ja to zaslužila, onda svaka joj čast - rekla je Marija, a dok je ove reči izgovarala, bila na ivici suza. Miljana je potom pokušala sve da ublaži u meri u kolikoj je to bilo moguće, pa je okrenula celu situaciju na šalu pominjući cimere Davida Dragojevića i Anu Korać.

Čim je odgledala klip na kom se vidi da joj ćerka sa dečkom ima seks, Marija se rasplakala i zbog sramote napustila Belu kuću

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ne razmišljaju o posledicama... Miljana i Zola

- Majko, ovo su David i Ana, vidiš da je jorgan preko njih! To su normalne potrebe! Da nemam potrebu za tim, ja bih pomislila da sam možda frigidna. Spavala sam sa osobom koju volim i sa kojom sam se verila. Sasvim je okej. Seks je smisao života, ne znam što si se oko ovoga toliko potresla - govorila je Miljana i potom dodala:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ona misli da u tome nema ništa loše... Miljana Kulić

- Mislim da nisam imala dečka dve godine. Bila sam u rijalitiju, nešto malo sa Ivanom, dobila sam sina i sad sam sa Lazarom u vezi. Stvarno mislim da nisam ništa loše uradila. Nisam nikog ubila, nisam nikom ništa ukrala, nije izašao nikakav klip spolja, ali ono što bih radila napolju radim i u rijalitiju. Marija ju je prekinula, pa joj se obratila indirektno.

- Moja ćerka vrlo dobro zna šta sam sve uradila za nju. Ako je ovo hvala za sve, onda nemam šta da kažem. Ovo što smo videli na snimku nije vođenje ljubavi, ovo je pravi životinjski seks, eto tako sa dečkom spava moja ćerka - rekla je Marija, a onda je nemo napustila Belu kuću. U ovoj situaciji nimalo nije bilo prijatno Miljanom dečku Lazaru, koji je nakon Marijinog izlaganja kratko prokomentarisao da se stidi zbog čitave situacije.

Miljana: Nikoga nisam ubila, ništa nisam ukrala. Uradila sam ono što bih uradila i napolju

- Moram da priznam da mi nije svejedno. Postideo sam se zbog Marije, ali i zbog mojih - rekao je kratko Zola i otišao u dvorište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragiša

26.01.2019 11:39

Na koga li je Miljana? Na mamu. Davno bilo pa se zaboravilo.

Odgovori 11 0
Sinke

27.01.2019 08:20

Марија успела да прекине веридбу.