Progovorila o se*su svoje ćerke: Oglasila se majka Ane Korać!

Autor: Blic.rs

Zadruga

23.01.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromnu pažnju na sebe privukli su Ana Korać i David Dragojević kada su započeli vezu u "Zadruzi 2" odmah po izlasku njegove verenice Aleksandre Subotić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Progovorila njena majka... Ana Korać i David Dragojević

Međutim, njihova veza brzo napreduje, pa se sve češće mogu čuti uzdasi ispod pokrivača, ali i iz tuš-kabine. A budući da su pre dva dana proveli dosta vremena sami u kućici na Rajskom ostrvu što im je omogućio Veliki šef, krevet u kom su spavali, često se drmao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Podržava ćerku... Ljilja Korać

O ovome je komentar dala Anina mama, Ljiljana Korać koja najpre nije bila raspoložena da priča:

- Nemam komentar - rekla je Anina majka, pokušavajući da završi razgovor, a onda je ipak prokomentarisala ćerkinu vezu sa Dragojevićem.

- Podržavam je apsolutno u svemu. O Davidu mislim sve najlepše - rekla je Ljilja, kojoj očigledno nije bilo prijatno da razgovara o seksu svoje ćerke koji su videli milioni.

- A šta se dogodilo? Dobro, bili su u krevetu, ali to ne znači ništa. Jeste li vi bili ispod pokrivača da znate šta se ispod njega dešavalo?! Doviđenja! - završila je razgovor Anina mama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Živojin

23.01.2019 14:31

Anina majka je sigurna da neće biti seksa već samo gluma i imitacija.

Poaro

03.02.2019 22:28

Mama je namazana, ono stvarno to što je njenoj ćerki najbolja drugarica Soraja mafijasica i što su živele zajedno dok je ne proterase iz Srbije to ne mora da znači da je i Ana elitna prostitutka nego toliki novac je zaradila preko studentske zadruge. Mi smo svi kopcamo pozadi.