(VIDEO) Miljana raskinula veridbu sa Zolom: Ne mogu da budem između dve vatre!

Autor:

Zadruga

23.01.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola nije prisustvovao žurki i legao je u krevet u izolaciji. Primetivši da ga nema, Miljana Kulić je otišla do njega kako bi videla u čemu je problem. Kako nije dobila zadovoljavajući odgovor, novopečena verenica je vratila prsten di-džeju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

- Dobro ja vidim da ovo nikuda ne vodi. Evo ti (skinula je Miljana prsten sa ruke). Ja ne mogu da budem između dve vatre. Rekao si da nikada nećeš uvredi moju majku. Meni se čini da ti igraš igru - rekla je Miljana Zoli i vratila mu prsten.

- Ma ja neću nikome da ćutim, ja ne mogu da dopustim da meni neko kaže da sam mutav. Ja nisam znao da si ti neko dete na koje može da utiče mama - uzvratio joj je Zola besno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prsten završio na podu...

Miljana je potom vratila prsten na ruku, rekavši da ga on svakako lično nije kupio, već osoblje iz produkcije i da će ga ipak zadržati.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Milan

23.01.2019 09:22

Miljana pametno postupila sa prstenom. Zoli se probudilo zlo koje je skrivao u sebi. Izbacite zlikovca.

Odgovori 19 4
Živojin

23.01.2019 10:46

Rekao je da nikada neće da uvredi njenu majku. Nije održao reć. Još ne želi nikakav kontakt sa njenom majkom. Miljana pravilno raskinula a zadržala prsten jer ga nije on kupio.

Odgovori 18 3
Gaga

23.01.2019 12:17

Progovorio mutavi Zola ali zmijskim otrovnim jezikom.

Žika

23.01.2019 18:15

@Gaga - Sada nije mutav. Još kako zna da odgovara i vredja. Video velike pare koje će Miljana zaraditi od Zadruge pa da pokuša da otplati svoj dugove. Miljana planirala da kupi stan ali on bi da iznajme stan a pare da potrose.