Ana se samo igra sa mojim sinom: Dragojevićeva majka očajna zbog Koraćke!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana tvrdi da starleta nije u stanju da usreći njenog naslednika i sigurna je da njihova veza neće opstati jer su dva različita sveta.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Zabrinuta za sina... Biljana Dragojević

Majka Davida Dragojevića Biljana došla je da pruži podršku sinu, a tom prilikom je otkrila da nikada neće podržati njegovu vezu sa starletom Anom Korać. Naime, Biljana je ubeđena da se Ana samo poigrava emocijama njenog naslednika i uverena da njihova veza neće dugo trajati.

- Njemu samo trenutno Ana prija, ali svako ko gleda pažljivo rijaliti vidi da ga ona vuče za nos. Sigurna sam da se Ana samo igra sa Davidom jer ona nije za ozbiljnu vezu. Ja nikada neću podržati njegovu vezu sa Anom. Znam da ta veza neće opstati nakon rijalitija. Smatram da je ušao u romansu sa Koraćkom zato što se između njega i Aleksandre stvorila jaka tenzija. Davidu je prijalo Anino koketiranje s njim i posustao je, ali nisam očekivala da će se to dogoditi. Nije im bilo lako da budu par u rijalitiju i to je realnost - rekla je Biljana, koja je uverena da David pored Ane nije srećan.

Biljana: Davidu samo prija Anino društvo, ona je samo prolazna

- Davidu samo prija Anino društvo, ali on nije srećan. Kad se osami, vidim da nije zadovoljan. Ne znam s kim će biti na kraju - rekla je Biljana, koja je istakla da je Aleksandra Subotić sa ćerkom Magdalenom i dalje u njenom domu.

- Aleksandra i Magdalena su još uvek kod mene. Aleksandra je odlučila da ne gleda više rijaliti i sve vreme provodi sa ćerkom. Sigurna sam da će moj sin i ona opet biti zajedno. Verujem da je u pitanju samo kriza koja bi se dogodila i da su napolju - istakla je Biljana, koja je sigurna da su vezi njenog sina i Koraćke kumovali Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana Korać
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljana želi da David bude sa Aleksandrom...

- Mića gura Anu da bude sa Davidom. Zbog toga sam ljuta na sina! Nije mi jasno kako je dozvolio da Mića manipuliše situacijom. Iako je glavni krivac za krah Davidove i Anine veze Ljuba. Ona je i ušla u rijaliti da bi Aleksandru odvojila od Davida - zaključila je Biljana.

Inače, David i Ana Korać su sinoć imali seks u tuš-kabini, a nakon toga i na Rajskom ostrvu Imaginarijuma, gde su uživali u apartmanu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Branka

23.01.2019 06:36

A šta ako je obratno? Ako se Ana igra sa Davidom. Ako joj je David prolazan.

Odgovori 14 2
Vidoje

23.01.2019 11:09

Biljana: Davidu samo prija Anino društvo, ona je samo prolazna. Vidoje:-Ani_samo_prija_Davidovo_društvo,_on_je_samo_prolazan.

Odgovori 14 1
psihijatar

23.01.2019 18:09

Žeeeeenoooo, evidentno je da ne smeš da kažeš šta misliš od posesivne isfrustrirane Aleksandre, ali zapamti da će ti se to vratiti, teraj to bre