Moskva prebila devojku na splavu: Nataša zbog ljubomore napravila skandal!

Autor:

Zadruga

22.01.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Nataša Moskva ne prestaje da niže skandale ni od kad se uselila na imanje u Šimanovcima, a razne pikanterije iz njenog života non-stop isplivavaju u javnost.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/natasa_moskwa
Opasna Moskva...

Izvor blizak Tuđmanovoj snajki je za Rijaliti ekskluzivno otkrio da je Moskva izbačena sa jednog popularnog beogradskog splava nakon što je prebila devojku sa kojom je imala konflikt odranije, nakon čega ju je obezbeđenje nasilno izbacilo.

- Nataša je pre ulaska u "Zadrugu" dugo imala konflikt sa jednom devojkom koju smatra krivcem za to što je raskinula sa hrvatskim IT stručnjakom Mariom Kraljem. Ona je nepoznatu devojku sasvim slučajno srela sa drugaricom u provodu na jednom prestoničkom splavu krajem avgusta, pa je odmah napravila haos. Drugima je pričala da se ljubav između nje i Marija postepeno ugasila, ali ju je on ostavio zbog te devojke, u koju se u međuvremenu zaljubio. Nataši je to teško palo, pa je nekoliko meseci pila i bila u teškoj depresiji - započinje priču naš izvor.

Moskva je po dolasku u Srbiju, pre ulaska u rijaliti, bila slobodna devojka koja nije želela da se vezuje, ali je non-stop izlazila u noćne provode, gde je uvek bila u društvu momaka koji su na lošem glasu, pa su tako i nju pratile razne priče.

Hrvatska pevačica je ugledala devojku koja je slala poruke njenom bivšem dečku, pa se zaletela ka njoj, oborila je na pod i počela da je šamara

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Uvek u društvu opasnih momaka...

- Poznato je da Nataša voli kad je okružena društvom koje je na lošem glasu. Njoj ne smeta čak ni kad je nazivaju sponzorušom jer se ne osvrće nikad na negativne komentare. Neposredno pred ulazak u "Zadrugu 2" Moskva se sa društvom provodila na jednom od beogradskih splavova kad je nastao skandal. Ona je sedela u separeu sa nekoliko muškaraca i dve drugarice kad je slučajno spazila devojku koja je kriva za to što je raskinula sa bivšim dečkom Mariom Kraljem. Više puta joj je preko telefona pretila da će joj presuditi kad je vidi zbog poruka koje je slala Kralju. Javnosti nepoznata devojka bila je tik do šanka sa još jednom prijateljicom. Pošto su stare emocije i dalje postojale, Nataša je u naletu besa odjednom skočila i zatrčala se ka devojkama - govori izvor i prepričava kako je izgledao incident.

Kad je momak iz obezbeđenja opalio Nataši šamar, pobili su se i njeni drugovi, koji su prebijeni završili u Hitnoj

- Niko nije znao šta se dešava sve do trenutka kad je nastala tuča. Moskva je skočila na devojku na koju je kivna, oborila je na pod i počela da je udara pesnicama po licu. U klubu je bukvalno nastala makljaža, a u obračun se uključilo još nekoliko ljudi koji su bili mahom uvučeni u koškanje. Kad je Natašino društvo videlo šta se dešava, nisu kroz gužvu mogli lako da dopru do nje, a kad je stiglo obezbeđenje, već je bilo kasno da je izvade iz tuče. Čuvari reda su videli da je ona ta koja udara devojku pesnicama po licu, pa su je odmah zgrabili i krenuli da je iznose iz kluba. U momentu dok su je dvojica momaka iznosila sa splava, Moskva je urlala, pa ju je jedan od članova obezbeđenja ošamario - priča nas sagovornik.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Moskva...

Tad je nastao još veći haos jer su momci koji su sedeli sa Moskvom u separeu skočili da se obračunavaju sa obezbeđenjem, pa je krv tekla na sve strane.

- U momentu kad su Natašu izbacili napolje, njeni prijatelji su skočili i pobili se sa obezbeđenjem jer joj je jedan muškarac koji radi na slavu udario šamar. Na kraju su dvojica muškaraca završila u Hitnoj na previjanju nosa zbog preloma jer nisu mogli da savladaju obezbeđenje, koje je bilo masovnije - završava izvor.

Kontroverzna učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Nataša Moskva ne prestaje da niže skandale ni od kad se uselila na imanje u Šimanovcima, a razne pikanterije iz njenog života non-stop isplivavaju u javnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mara

22.01.2019 19:11

A kako je u Zadruzi glumila dobricu.