(VIDEO) Krunićka napala Mininog dečka: Naskočila da ga ljubi u kupatilu, pa ga raskrvarila!

Autor:

Zadruga

21.01.2019

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne noći održana je "Zadrugovizija". Mnogi gledaoci nisu imali priliku da vide šta se dešavalo van scene, a Mina Vrbaški je to upravo danas kroz razgovor svojim cimerima otkrila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić...

Naime, ona im se poverila da je tokom "Zadrugovizije" Jelena Krunić spopadala njenog dečka Marka Markovića koji je bio u kupatilu i želela da ga poljubi. Kako on nije želeo da joj uzvrati, ona ga je čak i ogrebala.

- Dolazi on, ruka mu krvava, i on kao "Ma pusti". Ja ga pitam šta je bilo. On kao: "Ma Jelena, pokušala je da me poljubi. Ja sam išao da pi*kim i ona ulazi unutra i ona počela da ga smara". On izađe i ona ga po ruci ogrebe i ostanu mu prsti njeni. On izađe, a ona mu kaže: "Koji ste vi Crnogorci p*čke!". Pokušala je Marka da poljubi sinoć, izgrebala ga, nije mu dala da izađe iz WC-a tokom Zadrugovizije - prepričavala je Mina zadrugarima koji su bili u pabu.

Inače, Krunićeva je golih grudi u providnom kombinezonu nastupila na Zadrugoviziji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mara

22.01.2019 07:21

To je pokušaj silovanja. Žašto se ne reaguje? Šta bi bilo da je muškarac to pokušao? Sada bi bio u zatvoru i bilo bi mu sudjeno. Jadni muškarci sa ovakvim Velikim Šefom i našim pravosudjem.

Odgovori 20 0
Hamza

22.01.2019 08:46

Silovanje! Policija! Obezbedjenje!

Odgovori 20 0
Goran

23.01.2019 11:30

Da je muškarac napao neku devojku i učinio isto to, već bi bio napolju sa lisicama na rukama, i prebačen u pravi zatvor. A onda višegodišnja robija.