Koraćeva strepi od Aleksandrinog povratka u "Zadrugu": Lepša sam od nje!

Autor:

Zadruga

20.01.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać sigurna je u Davidovu ljubav i misli da je za njegovu bivšu verenicu Aleksandru Subotić premija!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana i David se ljube...

S druge strane, bivša zadrugarka  je uverena da će povratiti svog muškarca, pa je suparnicu nazvala vešticom!

Iako su mnogi spekulisali da je ljubav između Davida i Ane zapravo nameštaljka zarad veće pažnje, ovaj par svakim postupkom to demantuje. Otkako su se poljubili i ozvaničili vezu, Koraćeva i Dragojević se gotovo ne odvajaju jedno od drugog, a već su dobili i brojne zajedničke stranice na Instagramu i poklone od fanova.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Aleksandra Subotić...

Na pitanje cimerki Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković šta će da uradi ukoliko Aleksandra opet uđe u "Zadrugu", starleta je nonšalantno odgovorila da za to nema bojazni.

- To se neće desiti. Pogledaj mene, a pogledaj nju. Pogledaj moj odnos s Davidom, a pogledaj njen. Nas dvoje imamo nešto lepo, slažemo se divno, komuniciramo i bez reči, ne objašnjavamo jedno drugom ništa, ne vršimo pritisak jedno na drugo... Nema šanse da me ostavi zbog nje. On je procvetao otkako je sa mnom - počela je Ana, a zadrugarke su joj rekle da je ona premija u odnosu na Subotićevu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

- Nije sve u izgledu, ali stoji da sam lepša i bolja od nje. Lepše se oblačim, imam stila, vodim računa kako izgledam. Ali verujem da Davidu to nije najbitnije. Bitnije je što sa mnom može o mnogo čemu da priča, elokventnija sam od Aleksandre, obrazovanija, videla sam svet, znam kako da se ponašam. Prosto, ono što može sa mnom, ne može s njom. Nemam ništa protiv Sandre, ali ne osećam se krivom za njihov raskid - prokomentarisala je Ana, dok je Aleksandra na Instagramu objavila fotku sa ćerkicom Magdalenom i otkrila da je na bogojavljensku noć poželela da se on dozove pameti, nazvavši pritom suparnicu vešticom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Aleksandra...

- Da li ste i vi noćas zamislili jednu želju? Ja i moja beba jesmo! Ne smem da vam kažem koju, ali mogu da vam kažem da je moja Magdalena pre par meseci rekla Davidu da bi volela da zauvek ostanemo zajedno i da smo mi jedna mala porodica - a ja u to i dalje verujem! Čoveka možeš da izigraš i da izmanipulišeš i milion i jedna nesreća može da vas zatekne u životu, ali kad-tad se taj čovek povrati i stavi prst na čelo! Pa ni u bajci niko nije uspeo da uništi nešto što se zove prava ljubav! Ni najveće veštice i vešci sveta. Za mene je najveća ljubav kada mama voli tatu, a tata - mamu. I njih dvoje zajedno bebu. I ja od toga ne odustajem nikada. Pa videćemo. Neke želje se ponekad i ostvare, a ja za moju znam da hoće - napisala je Aleksandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boki

20.01.2019 16:56

Ana, više je u dobroti nego u lepoti. Zato je tebe odabrao.

Odgovori 14 5
smaračica

20.01.2019 18:55

Dobro reče jedan psihijatar u komentarima, mnogi su odrastali bez roditelja, pa završili i fakultete, formirali normalne i zdraveporodice, a ona hoće da bude zvezda, e sad si zvezda repatica, ko visokoleti, nisko pada, mrš u njivu radi nešto, kada si umela sa majčinim dečkom da se sexaš, sad radi i odgajaj dete, a ne pare od rijalitija da ugrađuješ u sise, kobilo jedna!!! Kome skupljate pare??? Toiko gladne dece ima, ona pesnicom udarila devojku, volu rep da iščupa, mrš u njivu kopaj i odgajaj dete, kad pored oca i majke ti tako o njima govoriš, jedna je majka,kavka god da je mrš stoko kobilasta neopevana, vidi se na koga liči, otac ti je osvetoljubiv i samo preti, da se prekine sa 30 kila, on nekoga da mrš bolesnici jedni!

Odgovori 12 2
Novosađani

20.01.2019 18:56

I lepša i pametnija i normalnija i neposesivna i obična i nasmejana .... sve što ona konjoglava nije! Mrš iz NS

Odgovori 13 4