Pozlilo joj pred kamerama: Sudija Snežana Ilić se srušila za stolom!

Autor:

Zadruga

19.01.2019

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 2", sudinica Snežana Ilić od samog početka deo je ovog šou programa, a u poslednje vreme s njom su mnogi ušli u sukob.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Zlata Đurković o sukobu sa sudinicom...

Međutim, sinoć o svađi sa Snežanom govorila je Zlata Đurković, koja je imala najmanji sukob sa sudinicom. Ona je objasnila da je to zato što se Snežana postavlja iznad svih ostalih takmičara, verovatno zbog svojih kompleksa, i predstavlja se kao gospođa, ponižavajući ostale takmičare.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Rekla da joj nije dobro...Snežana Ilić

Pevačica je sudiji, takođe, rekla da za crnim stolom u Beloj kući nema nijedna gospođa i da je Snežana na pogrešno mesto došla da glumi gospodstvo, a onda je nju lično zamolila da prokomentariše ovu situaciju, napominjući da je u toku "Igra istine".

RepublikaFoto: dailymotion.com
Slošilo joj se pa sela...

Snežana je ustala i rekla da svakodnevno trpi napade i pretnje, podsetila da joj je krevet nedavno bio ispolivan i objasnila da je tražial razgovor sa produkcijom i da želi da napusti rijaliti jer joj je zdravlje narušeno, a pri tom oseća i da joj mestno nije u Imaginarijumu.

Foto: dailymotion.com
Izveli je iz "Zadruge 2"...

Neki od takmičara nastavili su verbalno da je napadaju, a Snežana je rekla da joj nije dobro i da nije u stanju da nastavi da učestvuje u programu, te su je uskoro izveli izvan kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

19.01.2019 13:45

Snežana nema šta da traži sa ovim beskrupuloznim i nekulturnim ljudima. Oseća se kao medju smrdljivim pacovima.

Odgovori 10 3